<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
清揚, 個 offer 唔岩咩 ???
Originally posted by 壞孩子Freddy at 2005-11-13 09:20 PM:

快D諗過第2個offer la
你睇埋落去啦............我講"dim"左細佬 ~
佢比啦 ~
Originally posted by 壞孩子Freddy at 2005-11-13 09:21 PM:

我大佬ban了........
ban 左 ???
點解呢?
我想今晚傾埋佢...........呢幾晚會好busy.............
照計佢冇理由唔想要 parker............
Originally posted by 壞孩子Freddy at 2005-11-13 09:28 PM:

佢想搞內線多過外線,我卻想將內外合一,增多取勝瓣數,總知就意見不合la........
咁佢想我出咩人換 gasol ???
Originally posted by 清揚 at 2005-11-12 11:05 PM:

我地既目標好清晰,就系R. Hamilton + P. Gasol  TRADE R. Davis  + T. Parker ~
系咁先la~
佢之前都話咁樣嫁 ~
Originally posted by 壞孩子Freddy at 2005-11-13 09:32 PM:

佢想用gasol+一射手換一內線猛將+sg
咁樣.............R. Davis  + S. O'Neal 換 gasol + rib 呢 ?
Originally posted by 壞孩子Freddy at 2005-11-13 09:38 PM:

都話唔要O'Neal咯,D罰球咁『勁』:cool:
但我已經冇內線猛將...........
parker 近況唔係比 rib 好咩 ?? 佢場場都過20分 ~
仲有, 你之前唔係和唔知邊個講好左攞parker換果個內線猛將咩 ???
Originally posted by 壞孩子Freddy at 2005-11-13 09:48 PM:

籣度夫有人trade了..........
咁樣...............不如你睇睇我既人 ~
我岩岩trade曬d人.........你睇睇你想點換 ~
仲有, 我覺得我出果個已經 satisfy 到你 SG 既要求 ~
而於第2個就未得......但係rib轉左做 parker 唔係好左咩 ???

[ Last edited by fantesticming05 on 2005-11-13 at 09:54 PM ]
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-13 09:53 PM:

乜原來咁多人鍾意籣度夫架
係嫁.........一直都有和你傾, 只係你唔知幾時落左個 trade ~
老實講, 我覺得你果個 trade 對你冇乜著數, 睇黎你真係馬虎左 ~
Originally posted by fantesticming05 at 2005-11-13 09:52 PM:

咁樣...............不如你睇睇我...
另外, 你地PG都好似有點不足呢 ~
如果換左, 對你地都係有利嫁 ~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。