<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 清揚 at 2005-11-13 10:01 PM:

唔問下我Brother先?
係 wor..........佢地唔知幾時無啦啦就落左個trade.........傾都唔洗傾 ~
Originally posted by 清揚 at 2005-11-13 10:04 PM:

sorry,我地arm arm trade左卜比.積信,三個pg個數
你唔係有個傷左咩 ?
Originally posted by 清揚 at 2005-11-13 10:11 PM:

史米trade走左la~
但我真係有誠意換 gasol, 你想要換 SG 和咩 ???

SG ----- R. Davis
Originally posted by 清揚 at 2005-11-13 10:21 PM:

我要PF
我唯一既一個PF係我當C黎嫁...............如果冇埋我就冇C.........
有冇第2個選擇 ???
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-13 10:24 PM:

XtravaganT PF 名單:
A. Bogut, A. Kirilenko, C. Boozer, Z. Randolph, R. Wallace
wa..........唔係掛...........咁多.............
P. Gasol (Mem - PF) + Z. Ilgauskas (Cle - C)

E. Okafor + T.Parker 呢 ???
T. Ford + E. Okafor + T.Parker

P. Gasol + Z. Ilgauskas + T.Prince

咁樣呢 ?
Originally posted by 清揚 at 2005-11-13 10:50 PM:

咁多pg拎黎賣?
唔trade
R. Davis  + E. Okafor + T.Parker

P. Gasol + Z. Ilgauskas + T.Prince

忘記左個 SG tim...........
咁樣呢 ???
Originally posted by 清揚 at 2005-11-13 10:56 PM:

我地對Okafor 冇興趣,sorry
已經冇PF..........咁算啦 ~
真係希望艾力克個 trade 可以 cancel........咁我就可以 trade 啦 ~
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-13 11:00 PM:

個trade已經唔到我話事

我trade左俾佢姐,你都可以同佢trade架~
都唔知佢肯唔肯, 又要等咁耐...........
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。