<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 清揚 at 2005-11-14 11:41 PM:

你在推銷還是在潤我?
只係推銷, 絕無惡意 ~
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-14 11:41 PM:

我隊波係3分王 :cool:
你個M.Williams 換唔換嫁 ?

仲有, 想請問大家知唔知 Oneal 幾時好返 ?
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-14 11:49 PM:

M.Williams 想換乜?
O'neal 復出無期
起碼一個禮拜後啦
哈哈, 諗唔到....................
係 wor, 你個 webber 換唔換嫁 ???
我既人已經 trade 好, 你不妨睇睇 ~ thx
Originally posted by 清揚 at 2005-11-15 12:04 AM:

3分王但內線薄弱無力呢
你都係小心d講野呢 ~
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-15 12:19 AM:

諗唔倒又問我換唔換

webber ...
s. jackson 係咩人黎 ???  佢表現好一般姐 ~

如果真係要換, 睇你要咩位置啦, 我相信我可以satisfy到你既要求 ~
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-15 12:28 AM:

s. jackson 係溜馬架喎,咁都唔識?
佢一場拎15分,5籃板,5助攻都冇難度,又有得射3分,都幾實用架

暫時webber o既地位同你個iverson差唔多
唔係掛........咪玩啦 ~
最近佢既表現明顯回落, 可能係因為76人other主力開始上力...........
我唔係話佢唔好, 但如果你要攞佢跟iverson比就...........
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-15 12:36 AM:

你所講o既"表現明顯回落"...
2個姐.............
如果你冇興趣換既就算啦........我冇乜所謂 ~
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-15 12:52 AM:

iverson, korver 加埋 webber o既話咪有半隊囉

唔會咁益你
有半隊即係益我咩 ???
唔係好明.........
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-15 01:01 AM:

半隊得分好手
成隊波有多過一半都contribute倒去隊波度,幾有保證
但係如果都係一隊, 果日冇得打咪又係咁上下.............
Originally posted by 清揚 at 2005-11-15 09:24 PM:

如果高華未來數場有好表現,加素就有得諗~
thx ~

今個星期都算有d運, 湖人個C表現唔錯, 希望佢可以keep住 ~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。