<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Xtravagant at 2006-3-17 10:26 PM:

對手是MING的話對我有利。哈哈~ 等TERRY搞店你吧。
我再對你, 你一定輸緊 ~
反而對 terry 就冇信心 ~
Originally posted by 清揚 at 2006-3-17 11:13 PM:

而家掉轉了
點解  ?
Originally posted by 艾力克 at 2006-3-23 09:19 PM:

3pts, pts, ast 再加埋 blk, reb
5分就夠
何況仲有 fg%, ft%, to, stl 未計

一個milicic都有15個blk/week, 今個禮拜形勢樂觀
你鍾意啦 ~
我已經放棄左 ~
我諗我唔玩嫁啦.........
你地有邊個人想要既我放落wavier比你地啦 ~
Originally posted by Xtravagant at 2006-3-24 11:14 PM:

first: dont just quit, its not ...
真係可笑 ~
Originally posted by Xtravagant at 2006-3-27 08:18 PM:

你條友都應該學下 未雨綢繆 啦
...
咩 39 ? 40 ????
Originally posted by 艾力克 at 2006-3-27 07:56 PM:

個個都樂於見倒o既事
樂於輸多次 ?
Originally posted by terryjog06 at 2006-3-27 09:28 PM:

你想放水?
放咩水 ???
我d人傷鬼曬.............下星期點輸都未知 ~
Originally posted by Xtravagant at 2006-3-28 07:10 PM:

SUNS今日輸得甘慘﹐聽日仲吾拿 MILWALKEE 來祭旗... 你今日班人分分鐘聽日發顛都似...
乜都係估...........你講曬啦 ~
Originally posted by Xtravagant at 2006-3-28 07:59 PM:

你呢排少左上來﹐ 忙D咩 ?
HKCEE
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。