<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
Originally posted by terryjog06 at 2006-4-7 04:23 PM:
今week又好危添         
都係個死仔Bosh唔好
X仲有冇得攪?
我點傻都睇到點做啦..............
反正你都唔識換, 等運到罷 ~
Originally posted by terryjog06 at 2006-4-9 12:30 AM:

都唔知點解個個都想我輸
輸贏唔緊要 最緊要開心
想囉冠軍下年再黎過囉
我冇左兩名大將
今年冇望 唯有等下年
今次個天唔幫你啦............
Originally posted by Xtravagant at 2006-4-9 11:43 AM:

TERRY最大既貢獻就係解決你隊怪物...所以而家係時候功成身退
係個天解決我..............唔係佢 ~ 佢未夠班
Originally posted by terryjog06 at 2006-4-9 12:17 PM:

輸左就輸左啦        
果時我打少個Bosh架
你係勁o既 入左決賽喇
理智d啦............大佬 ~
肓既都知你果場點解win啦................咪係度比機會人地寸你啦  ~
Originally posted by 艾力克 at 2006-4-9 08:01 PM:

曼聯嬴=我有眼光
阿仙奴嬴=我有分
我覺得和..........但好想man.u win.......追過車仔 ~
Originally posted by 艾力克 at 2006-4-9 10:24 PM:

和波機會不大(少於1%)
兩隊都想爭分, 如果去倒尾段都係0:0, 就一定會繼續攻
和既意思................唔一定係大家0:0..................
Originally posted by Xtravagant at 2006-4-10 08:20 AM:

講到尾TERRY都係需要多幾個3PTM就可以穩勝。
勝負只在於一線之間都吾識去爭取﹐我對呢D人...
但佢都係唔面對現實 ~
Originally posted by terryjog06 at 2006-4-10 11:39 AM:

我係win左你就得啦         
輸左仲話人未夠班
都已經輸左啦 仲串?  串我win左你呀?
哈哈, 真幼稚 ~
係咪唔夠班.......大家心照吧 ~
跟住既比賽大局已定, 真係多謝曬你啦 ~
Originally posted by Xtravagant at 2006-4-13 08:36 AM:

哇~乜天怡長大左o甘多既 - 仲幾leng tim
哈, 我就話2個都靚 ~

都話果個bucks果個redd玩得過啦, 簽左咁耐都有d用掛 ~
Originally posted by 艾力克 at 2006-4-14 11:57 PM:

會唔會搵d出左一定數量post o既人會較有保證呢?
清揚, freddy, x, me, u 暫時都有5個; ming 下年都應該玩
哈哈, 預埋我吧 ~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。