<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 艾力克 at 2006-4-14 11:28 PM:
救命
等我仲擺左個靚陣鬥terry, 點知佢bench晒d球員
等我仲咁有心機玩
個天都唔幫佢 ~
佢選擇一個咁既方法輸已證明左佢有幾幼稚啦 ~
Originally posted by 艾力克 at 2006-4-15 12:08 AM:

好呀
祝你會考成功先
我都有幾個fd考, 好似5月1日-2x日

你玩o既話下年要奸d同埋多d計謀喎
最緊要就係唔駛問人都知自己要點做
人總會有進步既 ~
會考..........仲有大把野未溫, now 都係諗緊咩出路好...........
Originally posted by 艾力克 at 2006-4-15 12:14 AM:

咁快諗出路?
唔好咁快放棄

訓喇~
根本唔洗放棄, 咁上下分我仲攞到, 睇下點姐 ~
Originally posted by terryjog06 at 2006-4-15 04:26 PM:

L.leng都傷埋>.<
呢d算唔算比天收.....................
Originally posted by terryjog06 at 2006-4-15 07:48 PM:

唔關事
唔該你唔好成日針對住哂
早知輸比你好過
講下笑姐..................
係 wor, now 形勢如何 ???
邊個最有機攞 champion ?
Originally posted by 清揚 at 2006-4-17 08:16 PM:

代表D乜
賤人 ???
Originally posted by 清揚 at 2006-4-17 10:18 PM:

Because HER team Name is Miss B~i~t~c~h
gd name  ~
Originally posted by 清揚 at 2006-4-19 01:43 PM:
今晚潛艇入水~!
yeah ~
你估Henry打完後去向如何 ?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。