<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 壞孩子Freddy at 2005-11-12 07:56 AM:

T.Ford  + R. Davis + G...
唔好咁快決定住, 本人真係有誠意換嫁 ~

Mr.Rubbish 轉做 J. Rose  ~
咁你覺得點 ???

[ Last edited by fantesticming05 on 2005-11-12 at 09:30 AM ]
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-12 12:09 PM:

恕我真係睇少 D. West  喇
都唔明點解你地好似爭住要咁 :cool:
錯, 我要既係 gasol ~
你到底想點換 ???
walker 真係要唔過, 你仲有咩選擇 ?
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-12 12:39 PM:

T.Ford  + R. Davis
你諗點換啦

我都唔想放 walker o既

如果 T. Ford (Mil - PG) 1 trade 1 又點trade?

[ Last edited by 艾力克 on 2005-11-12 at 12:46 PM ]
1換Z. Randolph 得唔得 ???
你 win 得分 + rebound ~
我win assist + steal ~
睇你想幫你 team 攞乜野啦  ~
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-12 03:31 PM:

係就係對我隊波有好處
不過梗加 so...
假如我出R. Davis  + T.Ford
咁你可以出到邊個 ????
清揚 ~
T. Prince + P. Gasol  + Z. Pachulia 換
T.Ford + R. Davis  + S. O'Neal  

比d意見 ~
唔岩傾到岩 ~
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-12 08:44 PM:

你個offer好吸引喎

T.Ford + R. Davis

你俾一張trade list俾我揀呀, 即係你想要o既球員
你對我呢個 offer 點樣 ?
比d意見 ~

至於trade list...........
我最想 trade 你個L. James和Z. Randolph ~

[ Last edited by fantesticming05 on 2005-11-12 at 09:03 PM ]
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-12 09:09 PM:

你講緊笑定玩緊我呀
L. James + Z. Randolph = T.Ford + R. Davis
我既意思唔係以呢2個換你果2個 ~
我既意思係最想換到佢地, 冇話以邊個換, 和以咩換.......你唔好誤會 ~
Originally posted by 壞孩子Freddy at 2005-11-12 09:17 PM:

我地寧要Z. Pachulia 也不要S. O'Neal
你知la,巨無霸D FTP差得驚人
咁........不如你提議下啦 ~
我真係有誠意換 gasol ~
清揚 ~
R. Hamilton + P. Gasol  + Z. Pachulia 換
T.Ford + R. Davis  + T. Parker  

請問咁樣又點呢  ???
Originally posted by 壞孩子Freddy at 2005-11-12 09:49 PM:

要咁多pg攞黎賣???
(我哥說的,不關我事,笑死wakakakaka)
R. Hamilton + P. Gasol  + Z. Pachulia 換
J. Rose  + R. Davis  + T. Parker

咁樣呢 ???
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。