<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-26 11:38 AM:

我放得佢走,都冇諗過要番佢:cool:
你個Walker好吸引,但我吾中意第6人 。
但呢個Trade吾系無得臨既...
Originally posted by fantesticming05 at 2005-11-26 11:42 AM:

佢點會肯......
我仲諗緊, 今日會答你 ~
我吾認為Jackson會系果D屬於FA無人要既player...只可惜我位置上用吾著距...
我之前都講過,你放Hurkglo用Jackson對你隊波系絕對有利。

因為Hurkoglu遲早會被打入冷宮。Jackson話曬都系正選實有30幾分鐘,點都好過Hurkoglu。雖然他最近打得差,但呢只不過系狀態問題。如果他下個禮拜打翻好絕對吾出奇。
Originally posted by fantesticming05 at 2005-11-26 11:52 AM:

你需要咩位置 ?
Center + One scorer with 18-20 pts avg.
Originally posted by Xtravagant at 2005-11-26 11:53 AM:

Center + One scorer with 18-20 pts avg.
If u get Wells , you can always use him to trade a descent player from Shutup ... such as A.Walker ...

题外野:
WAS vs DET double OT ... chi sin ... R.Wallace + G.Arenas

[ Last edited by Xtravagant on 2005-11-26 at 12:00 PM ]
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-26 12:03 PM:

= 我o既 james + hughes, 一齊拎37分o個場

我都係見 r. wallace 唔夠穩定先放俾你

[ Last edited by 艾力克 on 2005-11-26 at 12:06 PM ]
I just checked ... Walker 13投1中,你好惨...
Originally posted by fantesticming05 at 2005-11-26 12:11 PM:

你時時都叫換左你既再換....點解你唔換左先換我想要既人 ?
我點知你想要邊個,如果換左翻來你突然轉抬甘我點?...我甘講系話比你知,到時吾滿意可以同人換...系比多條保險線你
Originally posted by fantesticming05 at 2005-11-26 12:32 PM:

你now比我既人我已經唔滿意.......我講左我唔想要S.Jackson呢 ~
ok how about Mike Sweetyney + Wells for Joe Johnson ?
Originally posted by fantesticming05 at 2005-11-26 12:44 PM:

M. Ginobili
B. Wells
Z. Randolph  

trade

K. Korver
T. Parker
J. Johnson

你諗諗 ~
算啦。惟有下次再trade...
Originally posted by fantesticming05 at 2005-11-26 12:57 PM:

可能我出手高左.....你唔想唔緊要 ~
但係你既offer都唔可以接受呢 ~
no problem thats why I said next time
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-26 01:26 PM:

咁 wells 仲 trade 唔 trade 呀?

ming: 點解你trade返黎o既 lafrentz 同 joe johnson 都要放o既?
咁你又仲乜簽佢地返黎呢?
剛剛換了S.Dalembert而家又系試陣時間。所以暫時吾想換人住。Wells遲些再傾。

其實我頭先都試過這個配搭:
Wells + Randolph 來換B.Miller / J.Johnson + Lafrenz.

但計過條數覺得好似好博, 所以都系無offer到。
暫時我想吾到比目前更好既offer,而留Wells響我隊波到又暫時吾會有咩壞影響所以我好想看定D先.

我已經向清揚提出Jackson換Prince如果成功我會再以Prince + Wells 同你換J.Johnson.

[ Last edited by Xtravagant on 2005-11-26 at 03:53 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。