<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
Originally posted by fantesticming05 at 2005-11-28 10:54 PM:

哈哈, 我換返黎既係咪爛貨都仲未知, 正如今次你換返黎既都唔好得去邊~

話時話, 今次win到6:3真係要多謝你 ~
你地講野好有骨
Originally posted by fantesticming05 at 2005-11-28 11:22 PM:

哈哈, 今次可以比我諗耐d嗎 ?
korver比S.Jackson高一級架
你考慮清楚啦。如果你隊波3分贏人成條街就trade lor, Prince比到籃板同穩定
Originally posted by 清揚 at 2005-11-28 11:36 PM:

prince有時都有reb及助攻架,又低失誤,得分又定,想換好心咪拖la~
你咪鬼催距啦,你又吾系吾知我地幾個幾鬼嬗變。到時搞到要cancel就吾好啦。你話系咪先?
Originally posted by fantesticming05 at 2005-11-28 11:50 PM:

咁你點解想換佢呢 ?
he answer jor lar , he dont want two DET players
Originally posted by fantesticming05 at 2005-11-28 11:52 PM:

你覺得值唔值 ???
我對住d bio 已經開始頭痛, 唔想諗野......
我吾覺得值。Korver 上年ranking甘高實有理由既。我看吾到點解距今年會差過上年

其他人呢?
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-29 12:11 AM:

睇下你隊波有d咩需要改善啦

t...
吾知你呢個禮拜有D咩策略呢?
我覺得你S.Parker, Head, Stelfair 之中會放一個。你留意下FA D人可能有幾個短線投資吾錯架 *hint hint* 吾知你明吾明呢....
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-29 12:22 AM:

你又知我會放佢地o既
我幾鍾意 ...
自己黑jeh,都想人地好既...
good luck la ... 不過我講果位球員名氣幾大,好冒險但也有機會給你好大回報。但一定系個短線投資。

我知清扬wont get him... since he is a 短線 player

[ Last edited by Xtravagant on 2005-11-29 at 12:35 AM ]
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-29 12:35 AM:

咁你又唔簽?

短線即係替補隊中傷兵o既球員?
係邊個呀?
我放邊個出來換啊???
而家打得最衰系Jackson但都無可能放距...

你悟性都幾高wor...
我加左tips...你應該估到喇。
我訓了 Good night to all
Ming I gave you a new offer to trade Z.Ilgauskas for Randolph ...

I will offer the following:

Randolph + [Wells , S.Jackson , D Williams ] (呢3個裡面你可以簡2個)

我要:
Z Ilgauskas + J.Johnson + Cassell

我吾催你, 你考慮清楚先答復我,我地傾掂數先出offer...

[ Last edited by Xtravagant on 2005-11-29 at 08:37 AM ]
放售G.Wallace

Pts : 18.5  Rebs:7.4  Ast: 2.1  Blks: 1.8 Stk:2.6

他出眾既能力系高FG%, 高BLK(1.8) 高STL(2.6) 籃板7.4
呢D都系SG/SF好難得既能力。

如果你打算求其揾個20分5個籃板既SG/SF比我, 我吾會考慮。起碼要系隊中靈魂人物/得分主力先會考慮...

[ Last edited by Xtravagant on 2005-11-29 at 09:01 AM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。