<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-7 07:16 PM:

一來已經有好多同位置o既球員
二來...
呢個禮拜你輸一個BLK咋...
就算吾放Wells你都可以拿D.Stoudemire 啦 我開始有點吾舍得距添...

11pts 5 assits 5 rebs 2 stls

anyway 我去溫書喇 talk to you later.
Originally posted by 清揚 at 2005-11-7 11:19 PM:

願以C. Kaman Trade HAYWOOD,希望能冰釋前嫌la
(等你好消息)
暫時來講我仲未有足夠信心用HAYWOOD換KAMAN 2個原因:

1) 平均上場時間: HAYWOOD 30+mins KAMAN 25mins+
如果KAMAN出場時間得20幾mins, 那麼同後備沒什麼分別 agree?

2) 籃板 同 BLOCK HAYWOOD 比 KAMAN 多

我呢個trade無非系想平行下我team既出場機會. 所以我吾系好急. 比我看多幾個game of KAMAN 得嗎.

到時再交易還未遲 ok? 希望你吾好誤會,我知你呢次好有誠意...

只是我自己還未夠堅決.

[ Last edited by Xtravagant on 2005-11-7 at 11:51 PM ]
Originally posted by 清揚 at 2005-11-7 11:54 PM:

考慮下先low,但........希活出場時間雖比加文多,但表現卻只略勝少許~
所以呢個TRADE我吾會REJECT住.
萬一KAMAN呢幾場打出 15分 10個籃板既成績, 到時你會想'宿'都未定.

good night everyone.
Originally posted by 清揚 at 2005-11-8 11:35 PM:

你簽左佢之後過番件carsell比我la,我亦比番托魯古你
外借球員 ??
竟然你吾想trade未cancel lor .
Originally posted by 清揚 at 2005-11-8 11:44 PM:

我手快按了成交鍵,極度後悔~
4 votes against the trade then it can be cancelled.

I can help you with 1 vote. you can have 1 vote and Shutup 1 vote
just ask fantastic to vote then u can cancel the trade ...
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-8 11:52 PM:

哈哈..唔好咁啦
見倒佢咁想keep住,我就更加想簽佢返黎喇

所以...我係唔會 vote against trade 架
我都明geh ... CASSELL真系幾勁. 我看好他gar.

anyway good night ~
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-9 12:19 AM:

唉..好喇好喇..
做一次好人啦

...
艾兄既氣量小弟充心佩服!
我都幫手投了反對票. 還差1個真系看清兄做化 ...

其實就算cancel吾成功, 我覺得艾兄都會比番你既. 艾兄可 ?

[ Last edited by Xtravagant on 2005-11-9 at 12:28 AM ]
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-9 10:25 AM:

T. Ford (Mil - PG) + A. Harrington (Atl - SF)
換 A. Walker (Mia - SF,PF) + R. Bell (Pho - SG)/L. Deng (Chi - SG,SF)/H. Turkoglu (Orl - SG,SF)

意下如何?
艾兄呢個trade幾聰明wor... 好吸引, 令人見到就想按ACCEPT TRADE...

我都系米出聲喇...看看Fantastic點回應你先.

[ Last edited by Xtravagant on 2005-11-9 at 12:24 PM ]
放Larry Hughes換個好少少 Center
一對一 交易
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-10 09:20 AM:

你依個trade真係幾好
不過我放左就...
我有考慮過, 如果我拿個center我始終都要放hughes出來. 與其甘樣換個吾3吾4 CENTER 不如同人換個好D geh .

我有考慮過個league好缺乏Center所以先甘樣提出
我相信SG無左可以再找過, Wells , Boris Diaw (他代替了Ja. Jones打正選), Gerrald Wallace, Ginobili 應該可以接任

但一個好既Center - 正選兼穩定既就好少喇

[ Last edited by Xtravagant on 2005-11-10 at 02:23 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。