<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-13 01:05 PM:

想問下你個 A. Kirilenko 點 trade 架?
非賣品?
個衰仔呢2個禮拜打得甘差, 我邊會肯放距走啊, 我之前D人工未白比左...
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-13 01:16 PM:

我offer左個trade喇
我應該俾埋H. Turkoglu你,定drop左去呀?
見你之前都drop左一個
give me Turkoglu lar
so larry Hughes + C. Anthony for Z.Randolph + Turkoglu

[ Last edited by Xtravagant on 2005-11-13 at 01:33 PM ]
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-13 01:37 PM:

ok喇
我想話你隊波d turnover 超勁呀
相信我d球員絕對幫倒你
thanks 最緊要大家玩得開心jeh .
輸少少又有咩所謂呢. 而家甘樣換了幾個人又好似幾有趣bor...
Originally posted by fantesticming05 at 2005-11-13 02:01 PM:
Xtravagant 有冇興趣跟我交易 ?
當然有興趣. 但我想等呢3個大交易confirmed先傾.
我個轉數慢又唔鐘意去想D長遠既事...
我地下個禮拜先再傾好唔好?
真系比個天玩...我個BOOZER準備復出呢頭又話AK傷1個禮拜.
G.Wallace又未知幾時好翻. 認真煩
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-13 03:15 PM:

點解你細佬俾你放o既?

Xtravagant:
一個禮拜都係一round姐
唔緊要啦

希望你下round唔係對我啦
thanks for the supoport ..

next week your playing against Fantestic Ming ... I am playing against God son 1
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-13 04:16 PM:

中鋒難求呀
你keep住去自己用啦

...
你個Oneal miss左既game都唔夠我來緊呢個禮拜同之前miss左既多啦.

希望你長遠D想, 唔好放ONEAL (肺腑之言) 再加上你有Mourning來balance. 如果一日Oneal唔出你個mourning就可以繼續用. 照甘看要你等到Oneal出來唔系甘難.
我看你之前有D放棄既球員而家打得好好.我吾想你從蹈覆切,後悔咋.

呢個game其中最大既考驗就系看你能否響球員受傷時/低沉时作出正確既判斷.

[ Last edited by Xtravagant on 2005-11-13 at 05:16 PM ]
Originally posted by fantesticming05 at 2005-11-13 07:01 PM:

咪就係, 本身好想換佢果個 Z. Randolph  和 R.Wallace, 點知佢唔知trade走左,換d唔知咩人返黎........
換d唔知咩人返黎........

C. Anthony + Hughes + Chris Webber

R.Wallace + Z Randolph + S.Jackson

P.S
你點解drop Ostertag add C.Mihm?
2-3日後你又會換過...C.Mihm 垃圾.

[ Last edited by Xtravagant on 2005-11-13 at 07:06 PM ]
信不信由你我覺得Ostertag呢個禮拜會發威
1) UTAH 有 4 場波打
2)內線球員 A. Kirelenko / C. Boozer 有傷.
3)M. Okur 雖勇但唔可以場場兼顧得分同籃板

UTAH 唔用OSTERTAG仲有邊個...
Originally posted by fantesticming05 at 2005-11-13 07:29 PM:
打得多唔等於打得好........
蜀中無大將,廖化當先鋒
呢個禮拜如果BOOZER唔上, OSTERTAG平均雙雙唔難, 你話我話既! :cool:
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。