<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 清揚 at 2005-11-20 12:04 AM:

對,若果o'neal+Gasol+莫寧=Blk王
你系Win左全能,Lose左Pts & Steal
Blk王 = AK47 + Haywood + R.Wallace
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-20 12:06 AM:

多得你當日手下留情

如果你係 keep 住 anthony o既話,你又有冇諗過換 brad miller 返黎呀?
我之前已經 Webber for Wallace + S.Jackson

如果Anthony再換埋B.Miller,我想我會比人罵死

I really like B.Miller... really ging
Originally posted by 清揚 at 2005-11-20 12:10 AM:

Um~你隊Team???
regretting to waive Haywood...

made many mistakes this week... but its ok, I will come back stronger
Originally posted by arthur8088 at 2005-11-20 10:48 PM:
Sorry guys, I have problems again.....
Accept the trade, C Anthony for C. Bosh is worth it !
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-20 11:59 PM:

其實我並無打少人o既優勢
因為我得...
我之前系因一時之氣才放了Boozer...經過慎重考慮應該留他到1月-4月幫我打天下. 如果他到一月還未回來那麼我呢個決定就徹底失敗了.

在G.Wallace同AK47回來之前我已經作好要輸既準備.只要輸吾多gor 5比4我系可以接受.
Originally posted by 秋葉林 at 2005-11-21 01:46 PM:
4 比 5 飲恨
我2比7
Originally posted by 秋葉林 at 2005-11-21 01:46 PM:
4 比 5 飲恨
我2比7
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-21 04:32 PM:

想問你一月or12月中後,你會唔會同人trade boozer架?
會o既話,就即係幫人養左個便宜仔
唔會o既話,就即係非賣品?

同埋你個 wells 點trade呀?
Villanueva  or M. Blount ?

Wells will avg 13 pts 7 rebs
Originally posted by 清揚 at 2005-11-21 04:12 PM:

Godson多得你唔少~
你講咩多得我吾少? 人地真系比你有實力wor..
如果呢個禮拜對手系你我都系輸5比4咋...
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-21 04:39 PM:

你又搞wor左我第2個plan喇
諗左等 parker free 左先簽, 點知你就 waive 左佢
可惡~

其實點解你唔放 D. Stoudamire 呢?
我覺得佢真係冇乜料度
S. Parker ??? lol he will throw him out in 1 week since S.Parker is about to be remove from starting lineup probably replace by Luke Walton
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。