<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 清揚 at 2005-11-5 11:50 PM:

嘩~又食人隻車?
如果人地吾喜歡呢個deal他自然會reject我個offer. 我也不會介意.
但你這樣擺明針對我. 我話比你聽我不會為一個遊戲跟你吵.

Peace. This will be my last msg to your provoking comments

[ Last edited by Xtravagant on 2005-11-6 at 12:00 AM ]
Originally posted by Xtravagant at 2005-11-5 23:57:

如果人地吾喜歡呢個deal他自然會reject我個offer.
你這樣擺明針對我. 我也不想為玩一個遊戲跟你吵.

Peace.
我看不過眼你如此自私堵,提出的交易全都益己累人,比晒D star你好冇???
(想有數講既唔該比D"誠意"出黎,雖則交易既野你情我願,但要注意等價交換low,下下刀仔鋸大樹,你當人傻架,冇心trade唔好侮辱人玩人丫,搞臭個朵對你冇數架~)
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by Xtravagant at 2005-11-5 23:57:

如果人地吾喜歡呢個deal他自然會r...
希望我地日後仲有商談"合理交易"的機會la~
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by fantesticming05 at 2005-11-5 05:53 PM:
有2個球星想掛牌............
S. O'Neal
K. Korver
Ja. Jones
有興趣既留言 ~

最好係 PF / C

[ Last edited by fantesticming05 on 2005-11-5 at 06:20 PM ]
我隊中既主力球員例如: Arenas, Webber, AK, Boozer, Bogut, C. Anthony. 暫時系非賣品.
其他2線球員就可以傾傾

so which means, I wont trade Webber for Korver
Originally posted by 清揚 at 2005-11-5 09:31 PM:

你比H. Turkoglu我,我就比E. Boykins 你~
NO LA
boykins得後備,每場around 10分+幾個助攻,唔夠突出
Turkoglu就有3分,shooting%,而得分都會多過boykins :cool:
Originally posted by Xtravagant at 2005-11-6 10:07 AM:

我隊中既主力球員例如: Arenas, Webber, AK, Boozer, Bogut, C. Anthony. 暫時系非賣品.
其他2線球員就可以傾傾

so which means, I wont trade Webber for Korver
我呢3個當中有2個都係1線球員, Jones 今季都開始上位 ~
老實講, 好果你呢d唔算好特出既球員都係非賣品, 你真係冇可能換到球員.........
雖然之前清揚係串左d, 但佢都唔係冇道理.........你自己諗諗啦 ~
Originally posted by fantesticming05 at 2005-11-5 05:53 PM:
有2個球星想掛牌............
S. O'Neal
K. Korver
Ja. Jones
有興趣既留言 ~

最好係 PF / C

[ Last edited by fantesticming05 on 2005-11-5 at 06:20 PM ]
H. Turkoglu (Orl - SG,SF)
Z. Randolph (Por - PF)
L. Deng (Chi - SG,SF)
R. Bell (Pho - SG)
S. Jackson (Ind - SG,SF)
R. Wallace (Det - PF,C)

可唔可以trade倒個 S. O'Neal (Mia - C) + T. Ford (Mil - PG) 返黎呀?

我見你其他後備都唔太突出
所以如果我 3 trade 2,你都應該有benefits o既

個人建議:
R. Wallace (Det - PF,C) + 2個上述球員
又可以補番你個center位,又可以增加你其他球員o既能力
Originally posted by fantesticming05 at 2005-11-6 10:35 AM:

我呢3個當中有2個都係1線球員, Jo...
點解我吾用webber換korver.相信你自己清楚過我啦.

交易本身就吾系甘容易達成共識架啦. 我吾急用SF wor, 但你就吾同好需要C or PF

[ Last edited by Xtravagant on 2005-11-6 at 11:16 AM ]
Originally posted by Xtravagant at 2005-11-6 11:14 AM:

點解我吾用webber換korver.相信你...
我唔係好需要.............你睇清楚我有咩人 ~
至於korver...........哈哈, 佢今場開始返黎啦, 所以換唔換都得 ~
相反, 你既球員質素好一般, 比較好既只得幾個..............
至於C我岩岩add左mourning, 但係第2個C真係好一般, 所以想換個好d既返黎替佢 ~

我唔敢話你個陣屎, 但係如果你果d都叫"非賣品", 我既人都唔知可以叫咩好...........=.=

[ Last edited by fantesticming05 on 2005-11-6 at 11:31 AM ]
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-6 11:07 AM:

H. Turkoglu (Orl - SG,SF)
Z. Ran...
I don't want to have two BULLS players in my team, so do u want to

R.Bell <=> Gordon / Duhon?

[ Last edited by Xtravagant on 2005-11-6 at 11:56 AM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。