<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
Originally posted by fantesticming05 at 2005-11-9 10:07 PM:

有得諗, 但係我對R. Bell (Pho - ...
1) T. Ford (Mil - PG) + A. Harrington (Atl - SF)
[R. Davis (Bos - SG,SF) or R. Lewis (Sea - SF) 都可以考慮]
換 A. Walker (Mia - SF,PF) + S. Jackson (Ind - SG,SF)

2) T. Ford (Mil - PG) + S. O'Neal (Mia - C)
換 A. Walker (Mia - SF,PF)/Z. Randolph (Por - PF) + R. Wallace (Det - PF,C)

我冇可能trade個center俾你,搞到自己唔夠用
你都要知道o'neal力量seems to be decreasing or 未上力啦
但wallace可以射埋3分
你諗諗啦
我已經trade到盡喇

你揀前者,就係助攻會得分
你揀後者,就換倒兩個 PF

打 league o既都可以評論下,我唔mind o既 :cool:
因為我都睇唔倒個trade係對邊個好d
亦都可以俾下意見我~~

[ Last edited by 艾力克 on 2005-11-10 at 12:33 AM ]
咁樣換.....只係你有著數
我2個好換你1個好, 一個一般................
S. O'Neal  換 R. Wallace 絕對係唔明智既選擇 ~
T. Ford (Mil - PG) + A. Harrington 最近都好好呢, 如果睇統計, 佢地可能仲比Walker好呢 ~
所以點可能比你Walker搭個咁一般既人..............
Originally posted by fantesticming05 at 2005-11-10 01:05:
我2個好換...
唉~多口講句,正如我細佬所說:
鬼叫你自己本身冇pf咩,你等人用,自然加"價"、"坐成起價"架la,墮入此困局還要甚麼對等交易???
傻la,有鬼人理你ㄚ,你咪唔好trade low,始終系你冇人用咋,不是我地~
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
放Larry Hughes換個好少少 Center
一對一 交易
Originally posted by Xtravagant at 2005-11-10 09:00 AM:
放Larry Hughes換個好少少 Center
一對一 交易
你依個trade真係幾好
不過我放左就會唔夠center,要諗諗先~

仲乜 free o個時你又唔簽佢呀?

你如果真係急o既,可以簽mihm(lakers)或者S. Hunter(76)都得呀
不過佢地d表現又真係唔係咁穩定o既,勝在係仲有簽o既center

[ Last edited by 艾力克 on 2005-11-10 at 09:23 AM ]
Originally posted by fantesticming05 at 2005-11-10 01:05 AM:
我2個好換...
1) T. Ford (Mil - PG) + A. Harrington (Atl - SF)
[R. Davis (Bos - SG,SF) or R. Lewis (Sea - SF) 都可以考慮]
換 A. Walker (Mia - SF,PF) + S. Jackson (Ind - SG,SF)

2) T. Ford (Mil - PG) + S. O'Neal (Mia - C)
換 A. Walker (Mia - SF,PF)/Z. Randolph (Por - PF) + R. Wallace (Det - PF,C)

你又唔可以話只係我有著數喎
offer 1 係一個 okay o既trade
offer 2 單用wallace換o'neal就梗係唔明智啦,但我都係睇數據黎offer咋

其實ford除左助攻之外,其他數據都算普通,我隊波有好多個都做倒
但係我隊波o既得分能力就絕對高過你隊波好多,所以都只係2個得分換你得分+助攻

你唔like都可以諗過第2個

最重要o既係: 我已經簽左 PG,但你就冇 PF,正所謂你急我唔急
認真d講句,就算你個 PF 有幾差都好,你都唔應該放走佢令到個位真空,始終每個位都要有人打,lest真會計少一個分
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-10 09:20 AM:

你依個trade真係幾好
不過我放左就...
我有考慮過, 如果我拿個center我始終都要放hughes出來. 與其甘樣換個吾3吾4 CENTER 不如同人換個好D geh .

我有考慮過個league好缺乏Center所以先甘樣提出
我相信SG無左可以再找過, Wells , Boris Diaw (他代替了Ja. Jones打正選), Gerrald Wallace, Ginobili 應該可以接任

但一個好既Center - 正選兼穩定既就好少喇

[ Last edited by Xtravagant on 2005-11-10 at 02:23 PM ]
Originally posted by 壞孩子Freddy at 2005-11-10 12:03 AM:

你冇PF喎可?
必需以R.Davis+T. Ford來換
要夏舒林的話
T. Ford就惦
(你求才若渴不斬你一頸血還待何時)
Wakakakakaka~
唉.............睇黎都係冇計, 不過我唔想換走R.Davis ~
如果 T.Ford + R.Lewis, 你點睇 ???

[ Last edited by fantesticming05 on 2005-11-10 at 05:59 PM ]
Originally posted by fantesticming05 at 2005-11-10 17:51:

唉.............睇黎都係冇計, 不過我唔想換走R.Davis ~
如果 T.Ford + R.Lewis, 你點睇 ???

[ Last edited by fantesticming05 on 2005-11-10 at 05:59 PM ]
不如我都加入戰團,唔知 fantesticming05兄對 E. Okafor + J. Rose / B. Simmons 有無興趣
Originally posted by 秋葉林 at 2005-11-10 06:22 PM:

不如我都加入戰團,唔知 fantesticming05兄對 E. Okafor + J. Rose / B. Simmons 有無興趣
我想2個換你個S. Marion ................... 唔知得唔得呢 ?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。