<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
Originally posted by fantesticming05 at 2005-11-13 12:04 PM:

假如我想換Z. Randolph 和 S. Marbury , 我要出邊個 ???
只對以下球員有興趣...
T. Parker (SA - PG)
T. Ford (Mil - PG)
S. O'Neal (Mia - C)
E. Okafor (Cha - PF,C)

(我對R. Davis冇乜好感咋 )
Originally posted by Xtravagant at 2005-11-13 12:02 PM:

我都預左你會甘
我想除非我痴左...
承上個trade
可唔可以trade埋
M. Ginobili (SA - SG)/ L. Hughes (Cle - SG)
C. Anthony (Den - SF)

trade Z. Randolph (Por - PF)

睇落好似唔太fair不過我想balance番之前個trade呀

你諗諗先啦
Originally posted by Xtravagant at 2005-11-13 12:23 PM:

C Melo + Hughes for Z. Randolf
C Melo ?
激死我喇
上一round輸shooing %, ast, stl, blk, to
今次又輸 ast, stl, blk

仲諗住做倒第一個拎 9 分添
Originally posted by Xtravagant at 2005-11-13 12:41 PM:

true .... thats a pretty unfair t...
我都知
學阿ming講,都係想compensate番之前個trade姐
PF位走左wallace,換番webber
再走randolph,就搵walker做backup喇

PG S. Marbury (subs: M. Williams)
SG V. Carter
G L. Hughes (subs: B. Gordon)
SF L. Odom (subs: C. Anthony)
PF C. Webber (subs: A. Walker)
F L. James (subs: H. Turkoglu)
C P. Brezec
C M. Blount
Originally posted by 秋葉林 at 2005-11-13 12:51 PM:

你有病無病呀,想响我身上攞 9 分...
哈哈..玩下姐
我隊波主攻 3PTM, PTS, REB, 通常都輸 AST, ST, BLK, TO

你最尾依場勁蓋火鍋,鬥志頑強,搞到我...

第一次玩依個league (之前唔係玩咁計分),真係覺得好fantasy呀
不過大家有冇覺得個 league 好似得5個人玩咁呢?

[ Last edited by 艾力克 on 2005-11-13 at 01:03 PM ]
Originally posted by Xtravagant at 2005-11-13 12:41 PM:

true .... thats a pretty unfair t...
想問下你個 A. Kirilenko 點 trade 架?
非賣品?
Originally posted by Xtravagant at 2005-11-13 01:12 PM:

個衰仔呢2個禮拜打得甘差, 我邊會肯放距走啊, 我之前D人工未白比左...
我offer左個trade喇
我應該俾埋H. Turkoglu你,定drop左去呀?
見你之前都drop左一個
Originally posted by 秋葉林 at 2005-11-13 01:21 PM:

其實都唔係呀,暫時都係得 Z-ZONE...
可能上個禮拜係第一次,未知點玩啦

只係見倒因幾隊,球員質素好好,但係輸在冇轉陣,輸得好唔抵,所以有感而發姐

(而且我都唔知佢地識玩未)
Originally posted by Xtravagant at 2005-11-13 01:28 PM:

give me Turkoglu lar
so larry Hughes + C. Anthony for Z.Randolph + Turkoglu

[ Last edited by Xtravagant on 2005-11-13 at 01:33 PM ]
ok喇
我想話你隊波d turnover 超勁呀
相信我d球員絕對幫倒你
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。