<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
兩件入球機器嘅對碰:

Allen Iverson  25 pts  4 ast  plus  6 to
Kobe Bryant  24 pts  6 reb  plus  5 to

大家唔好攪錯,上邊果個只係半場統計數字
Can’t cut list 係指果啲有一定表現同一定價值嘅球星,因為唔想俾人攪亂個 league 放晒啲球星而設嘅 listing,唔係專登要留難大家嘅。

既然 Hughes 要休息兩個月,佢嘅價值自然會跌啦,咪飛佢出張 list 囉,好正常呀
Originally posted by fantesticming05 at 2006-1-7 18:04:

係 wor, 你之前提既交易........仲有冇興趣嫁 ???
呢個星期都係死得.......睇黎真係要轉下人 ~
今個禮拜發生咗好多嘢,M. Redd 依家可以打埋 SF 個位,價值自然高咗,依家我又唔係好想放佢囉,我個 B. Diaw 又可以打埋 PF,佢更加唔可以放之餘,其他 PF 可以考慮放緊啲。而你個 G. Hill 出完一場之後今日又無出,都唔知佢幾時至回復正常,不過我到 G. Hill 仍然有一定興趣

你又有無興趣咁樣 trade

J. Williams 、A. Harrington、A. Jamison 、N. Krstic 換
S. Cassell 、G. Hill 、R. Jefferson 同 C. Kaman

呢個 trade 一樣有你著數,1 個 PG 1 個 C 同你對調,但係就多兩個 PF 用,係你所需要嘅。統計數字方面,你勁賺 3 pts 但係輸少少 ast,但係遲啲 C. Paul 加盟之後應該可以補得番
Originally posted by 清揚 at 2006-1-8 23:10:
to 秋葉林~
Redd trade Ricky如何???
你隊欠Ast,我隊欠3分,各取所需
對 R. Davis 無乜好感,sorry !!!
嘩 ! 傷完個 G. Hill 依家又傷埋個 R. Jefferson,都話佢兩個係老弱殘兵嚟啦,好彩仲未同 ming 哥傾掂個 offer 啫

我對佢兩個仲有興趣嫁,不過都係睇定啲先再傾喇,佢兩個似乎未必值我原來開出嚟果個價
Originally posted by 艾力克 at 2006-1-9 11:27:

咁我隊波有冇人岩你呀?

(你想要3分, 就唔好打6個pf啦)
唔關事嘅,我打 8 個 PF 咪一樣 3 pts 最強

p.s. PF 都可以有 3 pts 嘅,我就有 4 個每場平均有 1 個  3 pts 嘅 PF 喇
Originally posted by Xtravagant at 2006-1-9 11:42:

我深夜4點﹐看完 VC + FRYE 同埋ROBINSON既表現﹐ 先至再決定今日用FULL TEAM架。

我做足晒功課﹐如果真係7:2  你都抵輸丫
玩呢個 game 嘅正確態度
Originally posted by Xtravagant at 2006-1-9 13:05:

S.Jackson for D.West :cool:

不算很貪心吧?
個人覺得 D.West 好過 S.Jackson 好多﹙就算無 R. Artest 嘅因素﹚
Originally posted by Xtravagant at 2006-1-9 13:21:

哈哈 秋兄﹐鬼吾知你有R ALLEN咩 .
R. Allen 係其中一個因素,但係 8 個 PF 入面有 4 個每場平均有 1 個  3 pts,呢一點亦好重要

p.s. Lewis 唔係 PF
其實 ming 兄都幾等 PF 用嫁,都唔明佢點解揀要 M. Redd 都唔要 A. Jamison,等我仲好心送兩個有 3pts 能力嘅 PF 過佢用。

不過依家咁嘅環境,相信我同佢單 trade 短時間內都好難成事囉
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。