<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
Originally posted by fantesticming05 at 2005-11-13 07:46 PM:
http://hk.sports.yahoo.com/051112/42/1imon.html

睇下呢段新聞.........馬貝利可能做後備 ~
你地覺得點 ?
又睇埋依段...
http://hk.sports.yahoo.com/051112/65/1imzh.html
"對於謠言滿天飛,布朗教練表示︰「若果說紐約人需要有所動作,首先應該是拿教練開刀吧﹖馬貝利仍未熟習我的要求,直至我覺得馬貝利無法勝任為止,我都會一直與他合作。」"

佢咁講,我就更加唔想放佢走,我係唔會睇少自己d球員o既 (何況我o係第 2 round就簽佢返黎);
個人覺得布朗同紐約人仲未配合倒,有好多好球員但交唔倒成績

如果佢放走馬貝利仲好,將會有更大發揮 :cool:
Originally posted by Xtravagant at 2005-11-13 07:53 PM:

你想嚇死艾兄咩 ...
哈哈...
驚都未驚過
我決定列埋佢做非賣品添 :cool:
Originally posted by 壞孩子Freddy at 2005-11-13 09:48 PM:

籣度夫有人trade了..........
乜原來咁多人鍾意籣度夫架
Originally posted by fantesticming05 at 2005-11-13 09:55 PM:

係嫁.........一直都有和你傾, 只係你唔知幾時落左個 trade ~
老實講, 我覺得你果個 trade 對你冇乜著數, 睇黎你真係馬虎左 ~
算啦
佢肯俾番anthony+hughes我都已經好好啦

第一個trade s. jackson + r. wallace for webber 係我o既失策,點都要有番d好球員balance番o既

唔致大敗已經好好,補救倒都ok啦
Originally posted by 清揚 at 2005-11-13 10:01 PM:

唔問下我Brother先?
哈哈...
事件由來係佢用2個球員trade我 marbury
我貪得意覺得用2個球員trade個star返黎都幾好玩喎,咁咪send左幾個trade出去囉

又唔記得依個game唔同平時玩開,accept左就冇得cancel,咁就知出事喇

見倒自己又有一個trade係2個人trade 人地o既 billups,都即刻cancel左去喇

P.S. 咁你地覺得我依個 3 trade 3 係輸左o係邊方面呢?
我淨係睇到trade完之後,我會多左30個turnover

[ Last edited by 艾力克 on 2005-11-13 at 10:21 PM ]
Originally posted by 清揚 at 2005-11-13 10:21 PM:

我要PF
XtravaganT PF 名單:
A. Bogut, A. Kirilenko, C. Boozer, Z. Randolph, R. Wallace
Originally posted by 清揚 at 2005-11-13 10:41 PM:

你估下Ben Wall好D還是Okafor好D呢???
我覺得Z. Ilgauskas最好
講真o既
Originally posted by 清揚 at 2005-11-13 10:54 PM:

多謝捧場,可惜..........我唔會留戀任何人,只要有合適的人出offer,鄧肯都照放~
duncan vs carter?
Originally posted by fantesticming05 at 2005-11-13 10:58 PM:

已經冇PF..........咁算啦 ~
真係希望艾力克個 trade 可以 cancel........咁我就可以 trade 啦 ~
個trade已經唔到我話事

我trade左俾佢姐,你都可以同佢trade架~
Originally posted by 清揚 at 2005-11-13 10:59 PM:

冇可能, carter只可追duncan D分,不可追REB
咁冇人trade倒duncan喇喎

Z. Ilgauskas (Cle - C) 又點trade
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。