<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 清揚 at 2005-11-6 11:58 PM:

你又有冇睇啱我D人ar,可以傾下架(除左T. Duncan )
我想換你個 Gasol ~

[ Last edited by fantesticming05 on 2005-11-7 at 12:17 AM ]
Originally posted by 清揚 at 2005-11-8 09:37 PM:

我唔會為了拎多幾分咁大...
做乜無啦啦串埋我..........
我出個 trade 一向都唔 expect 佢會得.........只係想試下姐............
反正換唔換到對我既影響唔大........好球員唔只得一個呢 ~
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-8 10:24 PM:

冇所謂~
我有好多人得分都好掂
所...
Actually, 我咁急只係一時大意, 攪到無曬 PF...............
為免呢幾曰冇PF..........咪想攪個先 law ~
我有幾多PG wor..........不如你諗諗啦
我好需要PF
你果3個好過T. Ford  ???
咁肯定 ?我覺得唔一定係 law..................

我只對你個 walker 有興趣.................你想點換 ???

[ Last edited by fantesticming05 on 2005-11-9 at 01:05 AM ]
Originally posted by 清揚 at 2005-11-9 08:57 PM:

有D野喎~haha
有得諗, 但係我對R. Bell (Pho - SG)/L. Deng (Chi - SG,SF)/H. Turkoglu (Orl - SG,SF) 呢幾個冇乜興趣, 新仔我已經有個Ja. Jones 呢 !

假如 Walker + M. Blount..........唔知意下如何 ?
Originally posted by 壞孩子Freddy at 2005-11-9 11:22 PM:
hello~大家好
我是清揚的孖生細佬兼佢個『經理人』,大家睇中我地隊波邊個player隨便開聲^^
我想換你個 Gasol
你睇下可以點換 ?
咁樣換.....只係你有著數
我2個好換你1個好, 一個一般................
S. O'Neal  換 R. Wallace 絕對係唔明智既選擇 ~
T. Ford (Mil - PG) + A. Harrington 最近都好好呢, 如果睇統計, 佢地可能仲比Walker好呢 ~
所以點可能比你Walker搭個咁一般既人..............
Originally posted by 壞孩子Freddy at 2005-11-10 12:03 AM:

你冇PF喎可?
必需以R.Davis+T. Ford來換
要夏舒林的話
T. Ford就惦
(你求才若渴不斬你一頸血還待何時)
Wakakakakaka~
唉.............睇黎都係冇計, 不過我唔想換走R.Davis ~
如果 T.Ford + R.Lewis, 你點睇 ???

[ Last edited by fantesticming05 on 2005-11-10 at 05:59 PM ]
Originally posted by 秋葉林 at 2005-11-10 06:22 PM:

不如我都加入戰團,唔知 fantesticming05兄對 E. Okafor + J. Rose / B. Simmons 有無興趣
我想2個換你個S. Marion ................... 唔知得唔得呢 ?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。