<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 秋葉林 at 2005-11-10 07:18 PM:

暫時 S. Marion、J. O'Neal 同 A....
我知...........我唔係唔想換佢 ~
但係如果咁樣我照出R.Lewis + T.Ford..........對我黎講真係好博 ~
假如我出R.Lewis + M. Redd , 你可出個再好一點既選擇比我嗎 ???
Originally posted by 秋葉林 at 2005-11-10 08:08 PM:

咁唔知 E. Okafor + T. Parker + ...
如果咁樣...............我rebound冇增加,相反 assist 仲會低左..........
咁如果R.Lewis + M. Redd 換 E. Okafor + T. Parker ~
唔知咁樣有冇可能呢 ???
Originally posted by 秋葉林 at 2005-11-10 08:39 PM:

我唔夠 PG 用喎,又得番 3 個 Center,要諗諗先

[ Last edited by 秋葉林 on 2005-11-10 at 08:41 PM ]
PG 我有好多............我add個J. Williams
熱火正選, 你是但add個2打6就ok ~
今次冇理由推我黎掛 ~
Originally posted by 秋葉林 at 2005-11-10 09:00 PM:

我隊波好似無乜 2 打 6 喎,好唔...
sorry ar..........我真係唔想換走A. Harrington
請問A. Harrington可唔可以轉K. Korver  ???

佢最近幾場開始打返好, 你可check check ~

[ Last edited by fantesticming05 on 2005-11-10 at 09:15 PM ]
Originally posted by 秋葉林 at 2005-11-10 09:20 PM:

係就係,不過我對 K. Korver 真係...
sorry ar............咁樣既話我會冇曬d assist........
我個陣得分已經唔係好得, 如果冇埋 assist, 真係會死........
請你成全我吧 ~
Originally posted by 清揚 at 2005-11-10 09:54 PM:

人地唔Trade R. Davis ar,我也對佢虎視"擔擔"
唔係話唔換, 係睇你地出咩姐 ~
Originally posted by 秋葉林 at 2005-11-10 10:03 PM:

你隊波我只係對 V. Carter 有興趣...
thx ~
你考慮成點 ???
Originally posted by 清揚 at 2005-11-10 10:08 PM:

西班牙戰神---加素+米克米拿 Trade R. Davis + R. Lewis
你呢個條件都可以接受 ~
不過R. Lewis 我和人地傾緊  ~
我諗要傾好先算 ~ 唔好意思
E. Okafor + T. Parker + J. Rose + B. Simmons
R. Lewis + J. Williams + M. Redd + A. Harrington

我覺得都係呢個好 d ~
你點睇 ?
Originally posted by 清揚 at 2005-11-10 10:44 PM:

唉~冇得傾lu
2 trade 1都唔傾~
我想問你仲換唔換 Gasol ??
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。