<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 清揚 at 2005-11-9 12:13 AM:

兩個鬼夠用ar,仲要有個系第六人,一句:冇carsell就再冇EVIL 9.9.1985

[ Last edited by 清揚 on 2005-11-9 at 12:15 AM ]
唉..好喇好喇..
做一次好人啦

我去click vote against trade啦
不過仲有冇人click就要睇你o既做化喇

而且已經過左2日,個trade唔知幾時就會過喇

我只可以做倒咁,仁至義盡喇

boykins就唔駛喇~

[ Last edited by 艾力克 on 2005-11-9 at 12:20 AM ]
個trade cancel左喇

唉..
又要搵過個 PG 喇
Originally posted by Xtravagant at 2005-11-9 12:23 AM:

艾兄既氣量小弟充心佩服!
我...
未必架
始終佢本身有3個PG
我得1個
佢換一個俾我係有影響,不過影響不大

但我就真係有個位會少左個人,對我影響大d

不過既然cancel左就唔駛討論啦
Originally posted by 清揚 at 2005-11-9 12:46 AM:
嘩~卡素爾事件令我一額汗
係你本身話trade俾我架,仲好講
仲話我唔想trade可以cancel

搞笑在你話自己英文唔好click錯野,真係好難信呀
因為係你offer出黎o既

不過今次算你,冇下次
Originally posted by fantesticming05 at 2005-11-9 12:37 AM:
我有幾多PG wor..........不如你諗諗啦
我好需要PF
PF 我有3個,3個o既實力都有番咁上下

PG冇理由要你o既 iverson呀,所以就想要 T. Ford (Mil - PG)
但我o個3個又好似好過 T. Ford (Mil - PG) 喎

你諗唔諗倒可以點trade呀?
walker 俾倒你 3ptm, pts, reb, blk
ford 就淨係俾倒 assist 我

shooting % 差唔倒 (walker fg%好; ft%差)

計落都係4:1

你再諗個好d o既trade啦
而家好tired,要訓喇,唔想諗野
Originally posted by 清揚 at 2005-11-9 07:54 AM:

本身呢我是想trade的,...
我都未話你
唔駛highlight我d野喎
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-9 01:18 AM:
walker 俾倒你 3ptm, pts, reb, blk
...
T. Ford (Mil - PG) + A. Harrington (Atl - SF)
換 A. Walker (Mia - SF,PF) + R. Bell (Pho - SG)/L. Deng (Chi - SG,SF)/H. Turkoglu (Orl - SG,SF)

意下如何?
Originally posted by Xtravagant at 2005-11-9 12:17 PM:

艾兄呢個trade幾聰明wor... 好吸...
你地講到我好似咁奸o既
睇落去其實幾balance架
算係各取所需
Originally posted by fantesticming05 at 2005-11-9 10:07 PM:

有得諗, 但係我對R. Bell (Pho - ...
1) T. Ford (Mil - PG) + A. Harrington (Atl - SF)
[R. Davis (Bos - SG,SF) or R. Lewis (Sea - SF) 都可以考慮]
換 A. Walker (Mia - SF,PF) + S. Jackson (Ind - SG,SF)

2) T. Ford (Mil - PG) + S. O'Neal (Mia - C)
換 A. Walker (Mia - SF,PF)/Z. Randolph (Por - PF) + R. Wallace (Det - PF,C)

我冇可能trade個center俾你,搞到自己唔夠用
你都要知道o'neal力量seems to be decreasing or 未上力啦
但wallace可以射埋3分
你諗諗啦
我已經trade到盡喇

你揀前者,就係助攻會得分
你揀後者,就換倒兩個 PF

打 league o既都可以評論下,我唔mind o既 :cool:
因為我都睇唔倒個trade係對邊個好d
亦都可以俾下意見我~~

[ Last edited by 艾力克 on 2005-11-10 at 12:33 AM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。