<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-10 10:55 PM:

你咁少人睇得上眼,好難換喎
咪就係.............不如清揚你出啦  ~
Originally posted by 清揚 at 2005-11-10 11:03 PM:

你ar
R. Davis+二線
+A. Foyle (GS - C)

點樣 ???
Originally posted by 清揚 at 2005-11-10 11:10 PM:

冇人要A. Foyle 此等劣質中鋒~
Ja. Jones 得啦掛
雖得分唔算好高, 但總算正選 + 得分穩定 ~
Originally posted by 清揚 at 2005-11-10 11:17 PM:

我sf位過盛~
我冇咩人law wor.......唔信不如你睇睇..........
Originally posted by 清揚 at 2005-11-10 11:24 PM:

我知Y
咪就係 law..........
咁你想點姐.........
想點換直接講 ~
Originally posted by 清揚 at 2005-11-10 11:30 PM:
R. Davis+T. Ford /M. Redd
哈哈, 2個換你1個 ???
Originally posted by 清揚 at 2005-11-10 11:36 PM:

Sorry,
Choice 1. R. Davis + K. K...
M. Redd   和 R.Lewis 已經 trade 走左 ~
即係得返一個交易.............
K. Korver 呢2場開始打返好呢,但係你個M. Miller好唔得 wor ~
Originally posted by 清揚 at 2005-11-10 11:51 PM:

加素喎~
你睇返表現, 我果個R. Davis 絕對唔比你屎好多 ~
仲有, 起碼我呢2個都係主力 ~
你就咁出個唔知咩人黎........咁不如唔好出..............
Originally posted by 清揚 at 2005-11-10 11:57 PM:

咁你出喇~
不如你果條友轉U. Haslem 啦
U. Haslem 都係你waivers 姐, 相信呢個會係最合理 ~
Originally posted by 清揚 at 2005-11-11 12:19 AM:

轉U. Haslem 咪冇reb low,不可以
但你既 3-pt 會上升 ~
請你再諗諗, 真係冇咩選擇 ~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。