<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
Originally posted by fantesticming05 at 2005-11-11 11:26 PM:

+ A. Walker  ??
咁即係你想邊個換邊個 ???
R. Davis + T. Ford
Z. Randolph + A. Walker
ok?

兩個 PF~
3PTM + REB + BLK 換你 AST + ST

[ Last edited by 艾力克 on 2005-11-11 at 11:31 PM ]
Originally posted by 壞孩子Freddy at 2005-11-11 11:29 PM:

建議你睇定D先,Trade個後備番黎就唔多好la
我對你依句有d保留
我由熱身賽開始就睇佢,場場都around 15分,又有3分,reb,ast等
打league又可以打晒forward位

其實正選同後備都只係戰術o既分別姐
我又唔覺得posey好勁囉
Originally posted by 壞孩子Freddy at 2005-11-11 11:28 PM:

yeah~普斯今日後備入6分,我們trade 了他
我想問點解你地成日都簽倒d waiver 球員返黎o既?
eg. 今日o既 West, Pachulia
Originally posted by 壞孩子Freddy at 2005-11-11 11:40 PM:

1.有用就簽,冇用就掉
2.因應戰略需要
3.適當利用藍領球員,可加強剎傷力
唔係呀
我見有d人係add from free agents, 但你係 add from waivers, 唔知你明唔明我講咩呢
冇所謂,我都係隨口問下
Originally posted by fantesticming05 at 2005-11-11 11:49 PM:
To艾力克: odom,carter,james 係咪點都唔得  ????

To 壞孩子: D.West+ P. Gasol 換 R. Davis + R. Alston 得唔得 ???
               你呢個組合我真係出唔到第2個offer ~
你要o既話,carter都仲可以諗諗
odom 同 james 就一定唔得

carter 換 iverson 如何?
carter 嬴 FG%, FT%, 3PTM, REB, BLK
iverson 嬴 PTS, AST, ST

估唔到我第二round簽o既 marbury 竟然冇人要~

[ Last edited by 艾力克 on 2005-11-12 at 12:11 AM ]
Originally posted by fantesticming05 at 2005-11-12 12:13 AM:

carter 換 iverson 絕對冇可能 ~
marbury 我有興趣, 但唔知點換好 ~
marbury 都算係我 assist o既泉源,可靠o既 PG
你真係諗下點換先好喇
Originally posted by 壞孩子Freddy at 2005-11-12 07:56 AM:

T.Ford  + R. Davis + G...
恕我真係睇少 D. West  喇
都唔明點解你地好似爭住要咁 :cool:
Originally posted by fantesticming05 at 2005-11-12 12:28 PM:

錯, 我要既係 gasol ~
你到底想點換 ???
walker 真係要唔過, 你仲有咩選擇 ?
T.Ford  + R. Davis
你諗點換啦

我都唔想放 walker o既

如果 T. Ford (Mil - PG) 1 trade 1 又點trade?

[ Last edited by 艾力克 on 2005-11-12 at 12:46 PM ]
Originally posted by fantesticming05 at 2005-11-12 01:03 PM:

1換Z. Randolph 得唔得 ???
你 win 得分 + rebound ~
我win assist + steal ~
睇你想幫你 team 攞乜野啦  ~
係就係對我隊波有好處
不過梗加 so 你喎
你隊波 pts + reb 都係好差
但我隊波同對手o既 ast + stl 都算balance倒

咁樣 1換1 都唔太化算,始終 Randolph o既價值都好高

下次有機會再傾過啦
Originally posted by Xtravagant at 2005-11-12 02:07 PM:
想放 GIONOBILI / HUGHES

換 PG / C

[ Last edited by Xtravagant on 2005-11-12 at 02:13 PM ]
你個offer真係好吸引呀
不過暫時我都仲要keep住佢,m.james又頂唔倒佢個位

P. Brezec (Cha - C)/ M. Blount (Bos - C)
S. Marbury (NY - PG) (漸上力) 同埋其他球員 except odom, carter, james

可唔可以trade倒下列球員呢?
幾多個都得~

G. Arenas (Was - PG) (preferred)
C. Webber (Phi - PF) (second preferred)
C. Anthony (Den - SF)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。