<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
Originally posted by fantesticming05 at 2005-11-13 07:34 PM:

是但啦, 反正都換左, 我冇乜所謂 ~
算啦我都唔系想講咩
你吾好誤會

I sincerely apologize for my tone
Originally posted by fantesticming05 at 2005-11-13 07:46 PM:
http://hk.sports.yahoo.com/051112/42/1imon.html

睇下呢段新聞.........馬貝利可能做後備 ~
你地覺得點 ?
你想嚇死艾兄咩 ...

哈哈講開又講. Marbury同Arenas都算系同一類型後衛.
Arenas場場浪射都無人敢講距半句.相反Marbury就下下受制於Brown

[ Last edited by Xtravagant on 2005-11-13 at 07:57 PM ]
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-14 10:53 PM:

點解你... "禁止訪問"
Because:
Originally posted by 壞孩子Freddy at 2005-11-14 10:32 PM:

我都費事同你呢D人講,道理在你口總...
therefore,
Originally posted by DrChik at 2005-11-14 10:35 PM:

上面己解悉清楚

你亦不要再扇動民眾,挑撥離間,誤導他人la

ban a/c
Originally posted by fantesticming05 at 2005-11-14 11:09 PM:
板主會唔會絕情左dd.............大家以後可要小心呢 ~

Xtravagant 有冇興趣和我換PF ???
我來緊(聽日)要考我個學士畢業試
暫時無心情也吾可以同你傾住

sorry and good night
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-16 11:10 PM:

S. Parker 而家冇乜興趣喇, 而家 PG 位都夠人用, 何況你應該係佢好高價值o既時候trade俾我嘛

redd 都 okay
不過依個交易trade唔過~
艾兄我今晚好開心阿~~~澳洲出線了!!!
呢個禮拜我吾想交易原因系我班波暫時太多傷兵. 我覺得呢個時候放走距地系"涉"本生意...而你地想trade既系我主力, 而家放左距地我會雪上加箱...所以都系已靜制動比較好.

[ Last edited by Xtravagant on 2005-11-17 at 03:01 PM ]
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-18 05:32 PM:
搞錯呀!!!
繼之前簽唔倒 wells 之後
兩個禮拜前又簽唔倒 murphy
今日又簽唔倒 m. james

he should be yours as I dropped him for the
S.Jackson + R.Wallace for C.Webber
trade ...

看開些吧, 無話無左邊個球員吾得.
我BOOZER都照放, 我等了2個禮拜而家又話要養傷,真系火都來
Originally posted by 清揚 at 2005-11-18 10:25 PM:

造反,造反
比B.M過埋DagameX2我地就大煲喇,計埋計埋D Reb不得了喇,仲想Win揾人投反票la
I agree that DagameX2 is very ging ... but I probably won't vote against the trade, let it be la...人地既事嘛...
Originally posted by 清揚 at 2005-11-19 09:29 PM:

WER...
艾兄呢次發達了 !!
呢D甘好既野 dont happen on me ...

[ Last edited by Xtravagant on 2005-11-19 at 09:33 PM ]
Originally posted by 清揚 at 2005-11-19 09:36 PM:

咁大鑊???
hee hee I know what you are thinking ...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。