<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 清揚 at 2006-3-3 03:47 PM:

我只可以說你需要odom多過okur
艾力克未必肯
Originally posted by 艾力克 at 2006-3-3 03:52 PM:

我缺咩呀?
你唔知我轉左策略喇咩?
我只需要隊波有5-6項stat較強
咁姐係又唔得
Originally posted by 艾力克 at 2006-3-3 03:53 PM:

我出o個兩個offer先係幫倒我時又幫倒佢
幫到我d咩
詳細講講
Originally posted by 清揚 at 2006-3-3 03:55 PM:

你咪出賣bosh low,果個trade都ok既
ok大獲
Originally posted by 艾力克 at 2006-3-3 03:57 PM:

單換只係幫倒你幫唔倒我
我大把分, 唔駛你蝕俾我

你覺得我出o個兩個offer有咩問題呀?
trade左就會好大獲咁
Originally posted by 艾力克 at 2006-3-3 04:00 PM:

愛拼才會嬴
4:00喇
你win我lose...
Originally posted by 清揚 at 2006-3-3 04:01 PM:

你咪憑自己D感覺 la
你D感覺好
我系你系拆Z-zone時我會要Jush. howard/A.mill,而不是Bosh
Bosh先幫到我咋 我仲點簽pg,sg
Originally posted by 艾力克 at 2006-3-3 04:04 PM:

我會要 bosh, 再高價賣出
agree
Originally posted by 清揚 at 2006-3-3 04:09 PM:

所以你要odom,Sbk & e.j,佢地可比到reb+Ast+穩定你
依家出唔到offer
Originally posted by 清揚 at 2006-3-3 04:14 PM:

bye bye
Oh
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。