<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Xtravagant at 2005-11-12 06:28 PM:

我去到好盡架喇bor.
我知你隊波...
想問一問
係咪G. Arenas (Was - PG)同C. Webber (Phi - PF)都唔會trade?

因為我想要webber呀 :cool:

問下姐,唔得都冇所謂~

(如果我trade倒 ford 返黎,我就俾marbury你呀,okay?)

[ Last edited by 艾力克 on 2005-11-12 at 08:45 PM ]
Originally posted by fantesticming05 at 2005-11-12 08:38 PM:
清揚 ~
T. Prince + P. Gasol  + Z. Pachulia 換
T.Ford + R. Davis  + S. O'Neal  

比d意見 ~
唔岩傾到岩 ~
你個offer好吸引喎

T.Ford + R. Davis

你俾一張trade list俾我揀呀, 即係你想要o既球員
Originally posted by fantesticming05 at 2005-11-12 09:01 PM:

你對我呢個 offer 點樣 ?
比d意見 ~

至於trade list...........
我最想 trade 你個L. James和Z. Randolph ~

[ Last edited by fantesticming05 on 2005-11-12 at 09:03 PM ]
你講緊笑定玩緊我呀
L. James + Z. Randolph = T.Ford + R. Davis
Originally posted by fantesticming05 at 2005-11-12 09:14 PM:

我既意思唔係以呢2個換你果2個 ~
我既意思係最想換到佢地, 冇話以邊個換, 和以咩換.......你唔好誤會 ~
你出 T. Ford + R. Davis
我出 Z. Randolph +...
S. Jackson (Ind - SG,SF)
A. Walker (Mia - SF,PF)
R. Wallace (Det - PF,C)
M. Blount (Bos - C)
P. Brezec (Cha - C)

如果你想要 S. Marbury (NY - PG), 依個trade就唔夠喇

你睇唔岩就算啦,冇喇
Originally posted by fantesticming05 at 2005-11-12 11:18 PM:
仲有個T.Ford............有冇人想換 ???
一換一trade唔過 :cool:
Originally posted by fantesticming05 at 2005-11-12 11:29 PM:

我諗住2 trade 2 ~
你有冇咩提議 ?
你隊波d人都trade走晒
仲點2 trade 2呀
Originally posted by 壞孩子Freddy at 2005-11-12 11:37 PM:

R. Wallace ok 既,有Pts,Reb & Blk
怕佢浪射3pts及水準飄忽
睇黎你d眼光都唔錯喎~
不過一個對住一個打center位o既球員黎講,做倒咁多野我已經好滿意喇
Originally posted by fantesticming05 at 2005-11-12 11:40 PM:

睇你想要邊個啦 ~
我想放 S.Oneal, 你有冇興趣 ?
遲幾日先傾啦
你隊波咁多人走
又睇唔倒有d咩球員黎

好難睇倒你o既陣容係點喎
Originally posted by 壞孩子Freddy at 2005-11-12 11:42 PM:

煉金術師D親戚,你好,我系 Yahoo NBA FL( 26FUN League )既特派記者 freddy ar
想問你,你期望擁有既ricky Davis 比我哥搶了,你有何感想呢???
冇所謂喎
因為我志在ford多d
ricky davis俾我o既印象都係麻麻
Originally posted by 壞孩子Freddy at 2005-11-12 11:44 PM:

我睇nba多個你小便la,haha
咁你咪一日睇幾次
wakakaka~~

時間關係,我都唔會成日睇波,不過 d news 我都跟得幾貼o既
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。