<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 壞孩子Freddy at 2005-11-12 10:08 PM:

我哥話Z. Pachulia 不Trade喎
我也是咁諗
R. Hamilton + P. Gasol  + T. Prince  換
J. Rose  + R. Davis  + T. Parker

咁樣呢 ???
Originally posted by 壞孩子Freddy at 2005-11-12 10:27 PM:

唔Trade
點解呀............ 你想點換 ?
Originally posted by 壞孩子Freddy at 2005-11-12 10:34 PM:

T. Prince  & J. Rose 差唔多啫,trade黎仲乜???
即係.......你想2換2???
Originally posted by 壞孩子Freddy at 2005-11-12 10:50 PM:

但我自己對 T.Prince 幾有好感..........我frd都話我係長手怪呢 ~
可唔可以換埋佢呢 ??? plz...............
Originally posted by 壞孩子Freddy at 2005-11-12 10:54 PM:

但我想比Rip你喎
Rip ???
Originally posted by 壞孩子Freddy at 2005-11-12 10:56 PM:

Rip=R. Hamilton:cool:
I mean 呢個 offer

R. Hamilton + P. Gasol  + T. Prince  換
J. Rose  + R. Davis  + T. Parker

可唔可以成全我 ??? plz........
Originally posted by 壞孩子Freddy at 2005-11-12 11:02 PM:

轉轉頻道先:cool:
咁即係.............???
Originally posted by 清揚 at 2005-11-12 11:05 PM:

我地既目標好清晰,就系R. Hamilton + P. Gasol  TRADE R. Davis  + T. Parker ~
系咁先la~
我知.........你地既目標我冇問題, 星期一後就得 ~
不過......你可唔可以答應我既目標呢 ? ( T.Prince 換 J. Rose  )
Originally posted by 壞孩子Freddy at 2005-11-12 11:10 PM:

呢個trade不能
點解wor...................我真係好想要佢.............
咁算啦 ~ 星期一你出個offer啦 ~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。