<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
Originally posted by fantesticming05 at 2005-11-12 11:48 PM:

你個Marbury 換唔換得既 ???
可以考慮
睇下人地出乜
Originally posted by fantesticming05 at 2005-11-12 11:57 PM:

真係咁絕對 ???
絕對.

仲要有R. Alston添
今晚真係發夢都笑得出
Originally posted by fantesticming05 at 2005-11-13 12:00 AM:

o............
咁假如只係計 Oneal 和 T.Ford, 咁你可以出到邊個?
留番俾 Yahoo NBA FL( 26FUN League )既特派記者 freddy 分析下啦
我真係冇乜頭緒
Originally posted by 壞孩子Freddy at 2005-11-13 12:17 AM:

D.West,實而不華的工兵,有小小似Haslem~0~
D. West 我未睇過佢打波,不過睇d數據就真係唔多覺佢勁
Haslem 踢過佢打波,你話佢係工兵+reb王就真係岩,on fire時都拎倒20分,15個reb架
Originally posted by fantesticming05 at 2005-11-13 12:29 AM:

我真係想換Z. Randolph , 你想我出咩人 ???
之前傾左好耐,都傾唔掂啦
見倒你得一個 PF (okafor) 又真係慘d o既

你trade返黎o個d,得okafor有feel
走淨o既,亦都冇乜人好用

好難trade呀~
你睇下有冇人俾倒 PF 你啦

再唔係你出一個吸引d o既,我先諗下啦
特派記者 應該幫倒你

[ Last edited by 艾力克 on 2005-11-13 at 12:56 AM ]
Originally posted by 壞孩子Freddy at 2005-11-13 07:58 AM:

艾力克,有單『生意』傾傾,
Z. Randolph Trade T.Parker
見你唔夠PG用明益你
不過成交要等下喇
你話明益我,我仲喎~
你知你d眼光幾準啦,點會做蝕本生意呀

不過 ming 好似唔放 parker 喇喎
Originally posted by Xtravagant at 2005-11-13 11:42 AM:
艾兄

Webber 換 R.Wallace + S.Jackson

交易成功!
aiya...
sorry呀
而家睇返個trade,又好似幫唔倒我 助攻同偷球 呀(我隊波已經有好多分同籃板)
唔知你mind唔mind cancel呢?

今次真係好大意
shut_up 之非賣品:
V. Carter (NJ - SG,SF)
L. Odom (LAL - SF)
L. James (Cle - SF)

要有相同位置先放:
R. Wallace (Det - PF,C)
P. Brezec (Cha - C)
M. Blount (Bos - C)
S. Marbury (NY - PG)
Originally posted by fantesticming05 at 2005-11-13 11:52 AM:

你咁快又出 ???
你知你之前落實左果個可以cancel 嫁拿 ?
cancel唔倒都算啦
始終係我計錯左

我講出黎係方便日後o既 trade 姐

順帶一提
太陽o既 bell 同 公牛o既 deng 都打得幾好,你地可以考慮喎
Originally posted by Xtravagant at 2005-11-13 12:02 PM:

我都預左你會甘
我想除非我痴左...
當然唔會啦
自己做錯野又點會怪人喎
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。