<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
關於 Z-ZONE 單嘢,我响另一個版度列出咗個時間表,大家好好爭取時間拉票喇
Originally posted by 艾力克 at 2005-12-30 15:44:

自從我o既出現

唔好意思,前排部電腦有事,上唔倒網
你地仲乜搞到個版咁靜,快d谷行佢~~

o係度見倒 dagame, 真開心
依幾個禮拜到我個寬頻有事,所以只能夠响公司上網,呢排你哋只會响朝早見到我,夜晚好少蒲頭就係咁解 ......

千祈唔好幫襯 K 佬寬頻,小心
Originally posted by fantesticming05 at 2005-12-30 15:58:
放 hill / jefferson ~
有意者請留言 ~
ming 哥,你對 hill 同 jefferson 仲放唔放,如果用 M. Redd 同 A. Harrington 嚟換得唔得。

我計過條數今次應該係有你著數,你嘅 3 分同得分都會上升,其他嘢就差唔得,仲要係兩名球隊主力換你兩個老弱殘兵,無奈我鍾意有名氣嘅球星,M. Redd 同 A. Harrington 略為星味唔夠,無計

想鬥完今個禮拜先 trade 都得﹙星期五 confirm﹚,待覆
Originally posted by fantesticming05 at 2006-1-3 17:58:

2個一起換我諗唔得啦..............如果出hill單換又如何 ???
單 trade 都可以諗下,不過要再計清楚先。啲資料 save 咗响公司,要聽朝先覆得到你
Originally posted by fantesticming05 at 2006-1-3 17:58:

2個一起換我諗唔得啦..............如果出hill單換又如何 ???
計過條數單 trade 好似唔係好 balance,一係俾多個 offer 你揀:

用  G. Hill 同 C. Kaman 嚟換 N. Krstic 同 A. Harrington 或者按番原來果個
用  G. Hill 同  R. Jefferson 嚟換 M. Redd 同 A. Harrington ,任得你揀喇,無得話我無誠意啦
一個平均有 10 pts 5 reb 5 ast 嘅球員,成個league 只有J. Kidd、C. Paul、D. Wade、S. Francis、L. James、L. Odom 同 T. McGrady 八個,佢仲要有埋 blk 同少少 3 pts,真係去邊度搵,就算佢今日唔係球星,遲下都會有上邊果 7 個人咁有成就,所以現階段無可能會放佢,sorry !!!

p.s. 我覺得Diaw 好過 Hill 好多,正如你個 D. West 好過好多 PF 一樣
Originally posted by fantesticming05 at 2006-1-4 22:26:

第一個唔接受 ~
至於G. Hill 同  R. Jefferson 換 M. Redd 同 A. Harrington...........我對diaw有興趣d ~
唔知有冇計再出個offer黎睇下 ???
G. Hill 又傷咗,個 trade 都係要 HOLD 住先

p.s. Diaw 我唔係咁想放,我疲弱嘅助攻都係靠佢貢獻唔少,點可以無咗佢
Originally posted by 艾力克 at 2006-1-6 11:41:
想問下咩野叫 team reb 呀?
team reb 唔係指進攻籃板嘅總數,而係個波tip咗幾下唔知係邊個搶嘅,就入 team reb 數咁解
To Xtravagant

你個 L. Hughes 已經跌出 can’t cut list 喇,依家你可以隨時 drop 咗佢啦,唔駛我幫你喇

秋葉林 字
俾清揚彈到一文不值嘅 J. Dixon,今日嚟個絕地大反擊:

40 min  27 pts 5 reb 4 ast 再加 4 個 3pt 同 1 個 blk

J. Dixon 其實係一個好球員,只係加入咗隊衰球隊
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。