<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 死啦~我依家好驚呀!!!!!!有人話報左警~要我坐監~!!
返回列表 回復 發帖
放心啦!没事的,根本就系交易不成,你1没签约,2没定金。警方唔会受理。. y) u2 }/ b- l! B7 V; _$ F
一定没事!!
) x$ {. Z6 u' l2 p+ E你叫他收皮都得!
愛情就像離境大堂,可喜可悲,帶你到另一個世界......
Originally posted by 約望保祿 at 2005-11-5 08:15 PM:, S1 C) W% h. f$ P; u7 Z( }" y2 X
佢激你買咋,唔好信佢,何況唔買點算...
+ I/ W; k, w+ C4 x/ h
多謝哂!
Originally posted by neitly at 2005-11-5 08:26 PM:1 n9 e! x8 e& C+ x" x% R
佢啲衰野我要爆哂出黎!!!
& [- J4 T0 c" R, j+ A2 O: Q+ J- k# l7 j, Q' C
MSN :...
) ~' i1 X/ |/ `) q2 J9 ]1 b; n* ?
" ?% V0 v3 m9 h  J) b9 ]) a報咩警啊,報警理由根本就不充份,警方不會受理,而且有阻差辦公的可能。
" {# P& {/ n% a/ x* Z, B) E8 }. M+ M- |5 d
你唔需要怕佢。
/ J! C* w; I. K+ p$ C. I! Q, B/ J$ u  V. f3 \
就算佢蠢到真系報左警,警方揾上門,你都唔使驚,警員只不過系向你了解件事,睇下是否真的有行騙的行為。因為你的事情根本不構成行騙,沒有行騙動機,警員問兩句就會收工,散場。1 h' O/ h9 K& Q
+ I& g, z) L5 k% t- F
[ Last edited by 約望保祿 on 2005-11-5 at 08:36 PM ]
Originally posted by kaixinren at 2005-11-5 08:27 PM:* g+ u! s" D; K; k
放心啦!没事的,根本就系交易不成,你1没签约,2没定金。警方唔会受理。
2 ^. L+ I$ B. w4 ~( b( w一定没事!!
7 z5 f9 z/ Y" \8 ?% T你叫他收皮都得!
* h5 s  \0 \( e% L/ e唔該哂你地!!教識我好多野!!如果冇你地提點~我都諗同佢買~驚佢真係報警~唔知點算!!
我把你地教我嘅說話同佢講~佢一句都冇出聲~9 c/ B% c4 R2 y6 u5 ~) e0 y
, p4 P( c1 D3 q  v- e
係未佢嗜係冇報過警??
Originally posted by neitly at 2005-11-5 10:40 PM:+ W' v1 c* |0 L0 ]
我把你地教我嘅說話同佢講~佢一句都冇出聲~5 T  Y& p3 {/ j$ J. n, o
" q, D3 Y" Z6 m: Z
係未佢嗜係冇報過警??
* s: o# g8 g. Z: N

3 Z/ G& X" D* k6 V! U! o知道大唔到你,仲唔收场啊?!当然就系靠吓啦!放心!!
Originally posted by kaixinren at 2005-11-5 08:44 PM:! ]$ u. d5 T2 i' U1 @

0 m: C. q+ A! A/ _- u1 H$ T2 c4 Y" Y  r% F. [
知道大唔到你,仲唔收场啊?!当然就系靠吓啦!放心!!
" ~: v  C0 Q9 x  Q2 N# T1 `4 Z
我依家都定番啲~啱啱嚇到我死下死下~~
Originally posted by neitly at 2005-11-5 10:47 PM:
! M# t; J& p+ ^) t: n4 I% o- I4 `
我依家都定番啲~啱啱嚇到我死下死下~~
; d9 z6 {5 X/ p0 H! G& j

/ _  ]0 k$ k3 l) Y6 l$ J9 U$ S以后唔好甘容易给人大到啦。
你做咩咁驚差人? 就算真系報左警又點? 唔代表你有罪,D警員只不過系跟進調查,了解完成件事就會散場。
! }0 i& F9 Z7 e/ ]  l& y1 ^
- v2 i. K! x. U& Z因為你根本冇犯法。
Originally posted by kaixinren at 2005-11-5 08:51 PM:
- r3 p9 K3 d( Q4 L% Q8 w  Q  G4 f0 P* G+ x5 w# D: r
. O$ O+ b( j7 R0 r% P6 `# d) }
以后唔好甘容易给人大到啦。
  Q- T6 z% o9 V% J$ V
呢個教訓好勁~~好在冇上當!!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 死啦~我依家好驚呀!!!!!!有人話報左警~要我坐監~!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。