<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 費查可擔大任, 雲佬鋒力不再
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 馬蘭奴 at 2005-11-7 11:25 PM:

一場波,點會輸唔起呢。我講事實。
咁你唔使係咁話費查靠運, 佢果個goal 有運係事實, 我相信好多人都會睇得出, 唔使你下下提住, 同埋你表現出黎既態度係有d 輸唔起既感覺, 又可能會係我自己會錯意囉唔該
Originally posted by 馬蘭奴 at 2005-11-7 11:23 PM:

一場波有運又如何?唔知曼魚聯賽排第幾位咁巴閉呢?
排第幾位又如何??

嬴左就嬴左
睇下個topic先啦唔該
費查係入到你波
係嬴你。
點樣?
唔係話車仔唔好
只係話,踢波,有運係需要
你無運,輸波,唔賴得人

你如果講到咁好野既,一開波李奧放左杜奧巴入去都入啦
入到咩?
你唔撩事邊個撩呢請問
李奧費迪南_
伊東美咲*金泰熙*星野亞紀
Originally posted by 28083003 at 2005-11-7 11:29 PM:
我真係想知你地睇過車仔幾多場波
邊...
杜奧巴企最前攞到波再分比洛賓,swp???搞gag咩
我只係知前鋒既作用係入波,理得佢分唔分波,前鋒唔係攞黎入波既話不如唔好要前鋒啦
摺吧啦
Make it simple:
Do you want to see Fletcher be the starting players in every match for Man Utd in the coming years?
Originally posted by 心冷之戀*行 at 2005-11-7 11:35 PM:

排第幾位又如何??

嬴左就嬴...
係你撩咯。
贏一場波真巴閉咯,曼魚連對米堡都俾人入幾球。可惜聯賽唔係打一場呢。
Originally posted by abc123aa at 2005-11-7 11:36 PM:

杜奧巴企最前攞到波再分比洛賓,swp???搞gag咩
我只係知前鋒既作用係入波,理得佢分唔分波,前鋒唔係攞黎入波既話不如唔好要前鋒啦
li個係摩連奴嘅戰術,你覺得我搞gag嘅唔該你睇哂車仔咁多場波先啦曼迷!!!
照你咁講朗尼都唔係前鋒啦,成日返中場攞波,成季先入得4球,仲少過杜奧巴
哦......li D就叫勤力,你真係講哂囉
咁我收番,杜奧巴係中鋒唔係前鋒囉
Originally posted by 馬蘭奴 at 2005-11-7 11:41 PM:

係你撩咯。
贏一場波真巴閉咯,曼魚連對米堡都俾人入幾球。可惜聯賽唔係打一場呢。
聯賽唔係打一場,但呢場波man.utd就係贏左車仔
Originally posted by 28083003 at 2005-11-7 11:44 PM:
li個係摩連奴嘅戰術,你覺得我搞gag嘅唔該你睇哂車仔咁多場波先啦曼迷!!!
照你咁講朗尼都唔係前鋒啦,成日返中場攞波,成季先入得4球,仲少過杜奧巴
哦......li D就叫勤力,你真係講哂囉
咁我收番,杜奧巴係中鋒唔係前鋒囉
你誤會喇,我唔係曼迷黎嫁,我仲好憎曼聯添
車仔d波我場場都睇既,除非冇得播既啫,你自己咪又係阿記迷.....唔抵得曼聯打敗車仔咩,你班友仔係度嘈我都費事理你地,下下好似驚天下太過太平咁
講返正題啦,杜奧巴既用途同能力大家有眼睇啦,你係都要話佢出黎唔係拎黎入波既都冇野講啦,如果係既話洗乜冇波入換其他前鋒入黎換走佢ja......朗尼打得後過杜奧巴既,兼朗尼鍾意流連係中場再上前面組織攻勢,並唔係雲佬果隻前鋒,朗尼就真係唔係攞黎入波喇,佢係支援雲佬嫁
摺吧啦
照咁講法,車仔係咪用杜奧巴支援lampard?
Originally posted by 28083003 at 2005-11-7 11:44 PM:

li個係摩連奴嘅戰術,你覺得我搞ga...
好老實, r8企位打法真係好明顯係踢中場wo佢野野都係係中場囉波踢~ v10先係最前果個~
右好老實, 杜奧巴右真係企位打法好明顯係車仔最前果個~
:cool:
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 費查可擔大任, 雲佬鋒力不再

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。