<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 費查可擔大任, 雲佬鋒力不再
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2005-11-8 12:05 AM:

羅賓奴不嬲都係翼鋒果隻黎,你當佢係前鋒打一定冇波入,依家如果唔係冇左大哨你認為盧森保高會比佢打最前咩
我覺得皇馬買羅賓奴係失敗既收購,巴迪斯達反而仲o岩皇馬
Originally posted by 28083003 at 2005-11-8 12:05 AM:
曼聯贏車仔我不知幾開心,阿記攞冠軍嘅...
真係懷疑你有冇睇車仔d波.......
杜奧巴分波比中場???佢攞到個波都已經係最前果個黎嫁啦(後上果d唔計),佢唔係自己帶埋去既話唔通傳後咩,半單刀或單刀傳後都幾白痴下喎,先唔好計佢廢唔廢,只係計佢係重要時刻幫唔到車仔贏波都夠啦
摺吧啦
Originally posted by fffffa at 2005-11-8 12:09 AM:

我覺得皇馬買羅賓奴係失敗既收購,巴迪斯達反而仲o岩皇馬
佢咁鬼後生....依家黎講成唔成功仲係言之過早,加上佢都叫做救過下皇馬幾次既,班主力冇傷冇病佢都係打後備嫁啦......
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-11-8 12:06 AM:

佢咁大隻既身形打前鋒梗係頂得撞得果隻黎嫁啦= ="
呢個世界冇幾多個偉利ga喇~~~!
偉利就真係一腳踢上去,自己撞下撞下咁就入波~~~痴線!
Originally posted by fffffa at 2005-11-8 12:11 AM:

呢個世界冇幾多個偉利ga喇~~~!
偉利就真係一腳踢上去,自己撞下撞下咁就入波~~~痴線!
點睇杜奧巴都係攞黎入波= ="
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-11-8 12:09 AM:

...
佢等支援,成日都背住後衛set番後ga喎~~~跟住林伯就怒射
企最前,前鋒,中鋒都係名黎姐
杜奧巴傳比林伯特,jj入波嘅戰術係事實
無杜奧巴,你估林伯特仲會唔會入倒10球波呢??
li個就係摩連奴用戰術勁嘅地方
你以為度戰術,走位好似football manager,winning咁易???
放隻跑狗落去就勁入波???
咁不如你去教車仔啦
Originally posted by abc123aa at 2005-11-8 12:09 AM:

...
哈~ 可能佢係歐偉倫fans, 單刀橫傳先叫勁

其實係好似講緊主要用途....

[ Last edited by supportMU on 2005-11-8 at 12:17 AM ]
Originally posted by fffffa at 2005-11-8 12:12 AM:

佢等支援,成日都背住後衛set番後ga喎~~~跟住林伯就怒射
佢冇幾何set返後比中場射埋去,林柏特多數自己攞到波就射
摺吧啦
Originally posted by supportMU at 2005-11-8 12:14 AM:

哈~ 可能佢係歐偉倫fans, 單刀橫傳先叫勁
華人第一中鋒不嬲係我偶像~~~!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 費查可擔大任, 雲佬鋒力不再

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。