<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 費查可擔大任, 雲佬鋒力不再
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 28083003 at 2005-11-8 12:13 AM:
企最前,前鋒,中鋒都係名黎姐
杜奧巴...
林柏特入10球有幾球係12碼黎果喎......
咁你言下之意啫係暗示林柏特打前鋒???中場只係個名黎???
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-11-8 12:15 AM:

佢冇幾何set返後比中場射埋去,林柏特多數自己攞到波就射
可能咁o岩你睇o個陣冇o者
Originally posted by fffffa at 2005-11-8 12:16 AM:

華人第一中鋒不嬲係我偶像~~~!
佢今年果球倒掛真係可以做教學丫
摺吧啦
Originally posted by fffffa at 2005-11-8 12:16 AM:

可能咁o岩你睇o個陣冇o者
可能啦,但我睇到既就係杜奧巴擺明係射手前鋒
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-11-8 12:16 AM:

林柏特入10球有幾球係12碼黎果喎......
咁你言下之意啫係暗示林柏特打前鋒???中場只係個名黎???
佢入球數字咁勁..........唔知真係以為佢係FW
Originally posted by abc123aa at 2005-11-8 12:16 AM:

佢今年果球倒掛真係可以做教學丫
我想跟佢學粗口
Originally posted by fffffa at 2005-11-8 12:17 AM:

佢入球數字咁勁..........唔知真係以為佢係FW
上季林柏特都入好多波嫁喇
今季佢多左12碼同遠射入,更加多
摺吧啦
我同意28083003所講    其實佢有d似高洛治ga用法
不過仲多左樣功能 就係自已去衝   去撞散人地個後防  去到就去 唔得比中場射

其實  已經有好明顯ga證據證明  就係林伯特入波多個杜奧巴<--事實證明一切

p.s.點解冇乜人提唔知邊個係禁區拿左個波  睇住入緊咁濟   smith一腳清脆鏟走
     好激果隻    果下真係拍曬手掌    唔知有冇人明我講邊道= =
我住o係manchester
唔只車仔,我場場英超都睇,因為唔洗錢又無野好做
原來要佢兩次踢死我隊阿記都唔係重要時刻
幫車仔大數人都無用
因為個個都有波入
戰術係咁就係咁
你睇唔出就過黎英國聽下sky tv賽後點樣評杜奧巴
講完
Originally posted by 20001160 at 2005-11-8 12:19 AM:
我同意28083003所講    其實佢有d似高...
咁杜奧巴當然係有呢種能力同佢真係會咁打法啦
雖然話林柏特入波多過杜奧巴,呢個係鐵一般既事實,但係杜奧巴真係唔係好掂囉(雖然有6個入球,5個助攻),如果佢真係拎黎拉開人地d守衛,製造空位比中場射既話我諗對曼聯果場摩佬就換走佢啦,曼聯大部份時間8-9個人企晒係禁區入面,拉得幾多空位先???
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 費查可擔大任, 雲佬鋒力不再

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。