<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 費查可擔大任, 雲佬鋒力不再
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 28083003 at 2005-11-8 12:53 AM:
佢貴係另一個問題
如果佢身價同表現係正比根本唔會有人話佢廢,又或者如果佢係五至七百萬鎊,而唔係千幾萬鎊買返黎
咁我想問下你又點睇SWP呢???
摺吧啦
而錢對車仔不摟都唔係一個問題
到時佢話買bent咪又比人叫到2xxx萬鎊
swp,essien,drogba,ferriera全部都唔值
Originally posted by 28083003 at 2005-11-8 12:58 AM:
雖然係咁講啫,但買得都要有表現先收貨嫁......
摺吧啦
Originally posted by 28083003 at 2005-11-8 12:33 AM:
咁你話車仔要買變個踢番杜奧巴個位啦
...
不如諗諗fffffa架華人第一中鋒偶像啦~ 做架野差唔多, 但一定平超勁多啦~ 人工都平好多, 右可以打開香港同大陸市場, 真係可以諗諗~ 第一中鋒架助攻都好強架~ 有時仲會入世界波tim
Originally posted by 28083003 at 2005-11-8 12:58 AM:
咁係佢自己開先河姐~ 佢唔做第一次錢彈攻擊, 右洗咩出第2次
咁隊隊波都有試過入貴貨啦
咁drogba點都好過謝菲斯,丹尼臣,卡沙拉基啦

我mouse無電,用touch pad打字
隻手指就著火啦
下次再chat la
Originally posted by 28083003 at 2005-11-8 01:11 AM:
咁隊隊波都有試過入貴貨啦
咁drogba點都好過謝菲斯,丹尼臣,卡沙拉基啦

我mouse無電,用touch pad打字
隻手指就著火啦
下次再chat la
入貴貨冇問題,值唔值先係問題所在~ok88,下次再傾過
摺吧啦
我認為杜奧巴真係唔係射手喎
基斯普就係射手
杜奧巴打正選係因為岩返4-3-3既陣式
佢起車仔既用途好多, 你見車仔今年入左28球, 入球分散落好多個球員就知
佢係踢最前, 但佢既主要作用係擾亂敵人防線, 回傳, 當然亦擔任部分入波責任
佢起英超既前鋒黎講attempt shot既次數極少
其實上面幾位都講得岩, 不過係咩都識冇樣精, 但佢可射可撞可傳可hold ball岩車仔車輪counter attack 踢法, 冇左佢車仔成績一定會差一點
小弟講錯左基斯普受傷,版主都無串小人
小人實在有眼無珠,見諒
但我對drogba嘅見解係唔會變的!!!
我o係li個post發左言廿次...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 費查可擔大任, 雲佬鋒力不再

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。