<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 費查可擔大任, 雲佬鋒力不再
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 28083003 at 2005-11-8 01:27 AM:
小弟講錯左基斯普受傷,版主都無串小人
小人實在有眼無珠,見諒
但我對drogba嘅見解係唔會變的!!!
我o係li個post發左言廿次...
我冇寸你喎
我都唔會變,除非佢真係幫到車仔啦
摺吧啦
我咪就係讚你無串我囉
Originally posted by 28083003 at 2005-11-8 02:48 AM:
我咪就係讚你無串我囉
oh,sorry,睇錯左
摺吧啦
姑勿論佢球入波係咪負碌都好, 我都想講返一個經歷俾大家
前幾年南華前鋒譚拔士又係o係超窄角度頂個拔物線頭槌笠死對龍門(好似係快譯通李安納), 個球波同費查o個球有九成似, 當時阿叔, 大哥瑜同鍾仔都認為呢球波係攻門而唔係二傳俾中間隊友o既, 但曼聯場波兩個講波佬 keyman 同榮基都肯定佢係想二傳, 作為球迷, 我唔知佢係咪有心攻門定二傳啦, 但係d 評述員好似想兜圈講佢係負碌咁
我以前都覺得佢未夠班, 但睇完今場之後覺得佢走動多過史密夫好多, 覆蓋面甚廣, 雖然佢係冇乜天分, 但佢係d 勤力型球員, 似加利仔呢d, 最適合做一d 吃力不討好o既工作, 例如攔截同駁腳, 大家唔好唔記得以前d 評述員評價林柏特同祖高爾時係將祖高爾捧成天才, 林柏特就俾人睇成d 好似畢特咁冇得發圍o既庸才, 但係依家佢地邊個成就高邊個低大家有目共睹喎
Originally posted by 馬蘭奴 at 2005-11-7 11:27 PM:

我幾時撩過你?你依家指住我撩就真。
你吾只撩我,撩曼聯班fans o者..又話棍王,又話廢柴..吾係針對緊曼聯咩...
你睇你你自己賀夫咁low,頂個球俾人地射,,,又好似施治撻q 啦..
林伯特多球12碼,死好彩啦,,你咁講,大把人要拿來講呀..
你又話有運o者..咁車仔對阿記1:0個場,
杜奧巴個球你吾好同我講話有心撞射呀...
Originally posted by au212001 at 2005-11-8 12:08:

你吾只撩我,撩曼聯班fans o者..又...
唔使理他,當他無到
EF小人物

Originally posted by bigfish at 2005-11-8 09:23 AM:
姑勿論佢球入波係咪負碌都好, 我都想...
如果夾硬係都要話費查呢球係特別既我無話可說了.......
我相信費查自己知自己事,知道自己係曼聯有幾多料到,學大聲公鍾志光話齋,你估真係有自動導航咩
摺吧啦
永遠都係有d人撩完人又唔認

成日係度話乜野負碌負碌,唔通佢係個個球員?佢知個球係攻門定二傳?

你角度睇野唔該唔好咁主觀啦
李奧費迪南_
伊東美咲*金泰熙*星野亞紀
原本係講雲佬同費查
點知變左杜奧巴
配合戰術係重要
但如果前鋒唔係最擅長入波
而用分波呀助攻呀黎補番
咁就冇左前鋒最基本既要求囉
而杜奧巴,冇人話佢冇用,只係同身價唔成比例
有人用第二亨利形容過佢,腳法射術唔係果班之餘,入球助攻都冇咁多
Originally posted by pc20001103b at 2005-11-9 09:05 PM:
原本係講雲佬同費查
點知變左杜奧巴
...
同意,什麼什麼非洲亨利.........我覺得伊度奧係都未輪到杜奧巴啦,因為大家講緊符碌呀嘛
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 費查可擔大任, 雲佬鋒力不再

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。