<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 費查可擔大任, 雲佬鋒力不再
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 28083003 at 2005-11-7 02:58 AM:
你睇過幾多場曼聯呀!?!?費查可擔大任?...
咁又唔會唔出park既..
係人都睇得出個分別..
不過有時d野..
領隊睇到我地睇唔姐...
史密夫???跟本就係前鋒一個
佢夠狼夠勤力,但係比佢搶倒波又點,佢可唔可以學倒堅尼嘅傳波,遠射????
可況我今日只見倒一個係唔係都鏟嘅球員
普爾咁遲先比牌史密夫真夠運

朗尼,park先至係曼聯今季能否贏波嘅關鍵
雲佬........一早已經話佢走下坡
係開季連續係咁入你地班曼迷先至話佢重生之ma

c朗....佢根本就唔嘅踢英超
踢西甲就得,英超D後衛Q理你係邊個,插花有幾勁,一野鏟落去話知你死
佢咁踢咪比人狂foul lor,重傷只係時間嘅問題
i am so happy!~
里奧今日嘅表現只能話ok,唔可以話超水準
佢開波無耐就走漏左杜奧巴
好在佢finishing差,如果係亨利...........

今場唔係mu踢得好,係chelsea踢得差
你唔信我都信堅尼啦
無話錯咖......另外.....奧沙.....一個我完全唔明點解可以踢曼聯嘅球員

不過作為阿迷,實在非常多謝曼聯
贏左車仔冠軍大家仲有D機
講完

[ Last edited by 28083003 on 2005-11-7 at 03:26 AM ]
費查人如其名
Originally posted by 28083003 at 2005-11-7 03:11 AM:
史密夫???跟本就係前鋒一個
佢夠狼夠...
c7我覺得冇咩問題,你冇幾何會受傷,只要佢練下d傳波同減少d插花基本上係冇問題,
史密夫點解可以暫代打防中呢,就係因為佢係唔係都剷落去再加上佢夠晒狼,史密夫都有遠射,我覺得佢只係差d火候,等佢打多幾年防中就ok嫁啦
摺吧啦
Originally posted by 28083003 at 2005-11-7 03:25 AM:
里奧今日嘅表現只能話ok,唔可以話超水...
車路士的確係踢得差左d,摩佬既換人基本上3個得古莊臣有用.......
摺吧啦
Feltcher scores in an important match, doesn't know this is a good thing to Man U or not.
Originally posted by 28083003 at 2005-11-7 03:25 AM:
里奧今日嘅表現只能話ok,唔可以話超水...
我都覺得奧沙未夠班
不過如果我係費 sir, 我會留低費查, 踢走堅尼多過聽堅尼支笛賣晒班後生仔囉, 堅尼都就黎退休, 相反費查就越踢越上力, 紅魔未來靠晒費查, 朗尼同星仔 la
Originally posted by bigfish at 2005-11-7 04:45 AM:

我都覺得奧沙未夠班
不過如果我係...
之前你又出post diu費查
人地文迪達踢一場好波你又話買人
現家費查入左球,你又話要留佢又乜又7
你都好無立場,眼光都幾遠闊wor

WARNING!
NO BAD WORDS IN HERE
NEXT TIME, STRAIGHTLY PENALTY!!!

[ Last edited by brightlee on 2005-11-7 at 12:39 PM ]
支持社民連!
Freedom Forever
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 費查可擔大任, 雲佬鋒力不再

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。