<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 費查可擔大任, 雲佬鋒力不再
返回列表 回復 發帖
費查都叫打得好呀......你唔好講笑啦......又唔識補位.......同隊友既默契又唔係好.......只可以講係不過不失,距離取代堅尼仲有排
Originally posted by 28083003 at 2005-11-7 03:11 AM:
史密夫???跟本就係前鋒一個
佢夠狼夠...
你真係足球白痴wor,係人都睇得出alan smith呢場係專門睇住林柏特架啦,而且佢都好成功呀,狼又點者,俾著係堅尼都係咁狼架啦,我覺得alan smith踢防中幾有潛質wor.......遠射佢都唔差呀~
阿bigfish兄,
唔好話我針對你,
但你出post前諗下先好唔好?
一場半場就費查擔大任!?咪玩啦!
呢個post同之前個收購文迪達既post一樣咁正!
Originally posted by pderek at 2005-11-7 04:54 PM:

你真係足球白痴wor,係人都睇得...
遠射有料到,,幾場波都有機會起腳~~都吾係差好遠
Originally posted by pderek at 2005-11-7 04:54 PM:

你真係足球白痴wor,係人都睇得...
阿倫史密夫今場真係踢得好,佢係有咁既質素可以踢防中,但係差d火候同經驗
摺吧啦
Originally posted by shaqkobe at 2005-11-7 04:25 PM:

這正正是依家好多人對球賽、球員既看法。
依家d係咁嫁啦,打得好係要讚,但唔係要捧人上天囉,打得差係要鬧,但唔係踩到佢一文不值囉,依家d傳媒同人都係咁
摺吧啦
唔係一場踢得好就掂,仲要睇成季
文迪達個post又係咁
照樓主文迪達既言論....睇黎費sir 要買起成隊韋根囉.佢地成隊波咁fit....需然第二..但起碼比車仔平d .....
Originally posted by abc123aa at 2005-11-7 17:10:

依家d係咁嫁啦,打得好係要讚,但唔係要捧人上天囉,打得差係要鬧,但唔係踩到佢一文不值囉,依家d傳媒同人都係咁
呢個bigfish完全中正
EF小人物

費查入果球波,的確係高難度。
佢根本係想交個波埋龍門口,點知個頭無靈,唔覺意笠入。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 費查可擔大任, 雲佬鋒力不再

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。