<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家睇過最核突噁心既電影係咩?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 迷途小羔羊 at 2005-11-11 02:01 AM:2 |5 r1 u, |; }8 z$ S6 H( {/ v5 d% [
我記得有套短片
" J. F, Z8 x0 y) D$ b0 w+ l" Q8 a有個女,起度食緊盤嘔野,食食下堆嘔野又再嘔翻落個盤度,又繼續食,好嘔
- }  m. S1 h) H5 h+ d0 {吓.........咁鬼噁心嫁= ="
摺吧啦
人肉叉燒包都係,黃秋生o係雪櫃拿舊豬肉用刀劃一刀,之後用來打飛機。  用完後拿來造叉燒包!  仲影埋d人拿d包,一路食一路話好味。
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 機密 at 2005-11-11 02:06 AM:1 n( j' J+ S3 j8 E5 K6 W1 R  T
人肉叉燒包都係,黃秋生o係雪櫃拿舊豬肉用刀劃一刀,之後用來打飛機。  用完後拿來造叉燒包!  仲影埋d人拿d包,一路食一路話好味。
  f- h; n6 u1 x& Z+ y+ s真係好鬼恐怖.........睇/聽見都想嘔
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-11-11 02:07:- `8 y: Z8 y3 U) m& Y' |
$ f( T, f7 s* P' u
真係好鬼恐怖.........睇/聽見都想嘔
" U, L* m! t+ y7 T& k% g" P

+ t6 [3 ~$ o- V# L5 `" N係呀, 嘔.................C
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 機密 at 2005-11-11 02:09 AM:5 v) Q/ h0 H; e2 s" D) ]

* @* t8 X" D- o  w' X( g% {! n  ^
. c, w/ s: M2 F* |3 n  [1 c' n係呀, 嘔.................C
+ X7 ?( h: w/ O7 L6 ~' q
所以我對以前港產片既印象唔係幾好,睇親唔係強姦就係變態....
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-11-11 02:10:- F) ~, K4 u" W7 n( c: ]

0 G7 Y7 i5 C2 J所以我對以前港產片既印象唔係幾好,睇親唔係強姦就係變態....
7 }6 _2 O' r* a5 [& c

" F# `9 @7 b2 M: ^但最衰就是呢d片先多人睇。 其實正好反映香港人的文化普遍低劣。  所謂高學歷低文化是也。
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 機密 at 2005-11-11 02:12 AM:) _  P# a0 c3 G3 U2 H7 O9 `
% i2 T- q1 {) i/ W: r. O

* Q! }2 C' y/ U2 w+ R3 j但最衰就是呢d片先多人睇。 其實正好反映香港人的文化普遍低劣。  所謂高學歷低文化是也。
/ r, }2 O( r$ e0 ^9 {& S依家好似冇咩人拍呢d片..........對,我同意你既講法,就算好高學歷既人文化都未必高,但係....低學歷既人文化亦都未必低
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-11-11 02:19:, ^# s7 y: Z7 [, d

/ L9 m- {4 ?4 F4 _, _7 Z* f& H6 d依家好似冇咩人拍呢d片..........對,我同意你既講法,就算好高學歷既人文化都未必高,但係....低學歷既人文化亦都未必低
4 ]7 o5 b& M# r/ z8 o, V/ q0 `
/ \! ^, l- j( _* r* P$ Q- z
這就是香港教育的失敗! 只重於考試測驗,人人只管課本不管其它。更衰的就連書也不讀。 其他出路只當是沒出色。 往往學子變成只懂課文不懂文化德行!
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 機密 at 2005-11-11 02:23 AM:* N' M; Y7 }/ W" [

+ I  O) ?: c2 J3 w4 Z, f# D7 T- Z! P5 ?
這就是香港教育的失敗! 只重於考...
/ I+ H' W4 @+ ~, t8 O/ O* o
係囉,香港既教育真係好失敗,下下只係教書本上既野,唔會教下其他野或者中國既文化,有d野中國人應該要識,
* p; i" C0 I) P; n) W* J: S例如:新年有d咩應該要做同準備,有d咩唔應該做,其實中國人一定要識,否則呢d中國文化唔由細教到大既話遲早有一日會失傳,
  D% m9 A" q5 H5 K: S雖然好似好少野咁,但係我相信你問依家香港既大人都有可能有人唔識呢d野........
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-11-11 02:26:% a+ z& {1 R4 t' D4 [

+ E( B. n: M% b& B+ p3 B& z係囉,香港既教育真係好失敗,下下只...
5 O; K: J; x9 D7 U遲多幾年仲大濟呀! 老董真好介紹,無端端將中史變成選修科!  身為中國人連中國本身的歷史都可以唔知!  連英國教育都不如,簡直不知所謂!
網上身份誰不『機密』?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家睇過最核突噁心既電影係咩?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。