<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 點解唔可以呢
返回列表 回復 發帖
Originally posted by CHECSS at 2005-11-13 05:40 PM:

有幾多人可以 ar ?????????? 如果真係話人人都去賭囉
咪係,如果我有十幾廿萬都唔洗賭啦........你估真係次次咁易比你估中呀???
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005/11/13 17:49:

你講得啱,唔賭到自殺,搞到周身債都夠啦~
+1
多謝
http://www.xvideos.com/video451827/rio_filter-074_babe_filter-037_and_squirt
Originally posted by CHECSS at 2005-11-13 05:47 PM:

好多 , 就算唔瓜都周身債 la
賭博你可以當作娛樂,買10,20蚊我相信點都唔會輸身家,當娛樂玩下性質!
而家D人係因為好多為發達而賭博......有D俗稱為賭而賭,輸左要追數.......<----病態賭徒......
難道全部都是"塘邊鶴"的問題嗎?
難道板主們一點問題也沒有?
Originally posted by SEEK at 2005-11-13 05:41 PM:

中國人同外國人賭博觀念好唔同.....
中國人對賭博好認真,下下好似賭身家~
外國人賭博為左娛樂,你見碧咸生仔定女都有得賭就知啦!
未必
其實法治觀念好重要﹐歐美國家係想賭大
都唔得﹐有注碼限制兼唔會賭外圍﹐皆因
外圍莊家算犯法。

因賭而死既人往往係因為欠下地下錢莊(即
貴利)大量債務﹐無力償加上﹐但歐美貴利
係犯法既(香港好似都係)
只回好圖
唔提倡賭博所以唔可以講,
咁飛機版又提倡0的咩呢?
Originally posted by SEEK at 2005-11-13 05:55 PM:

賭博你可以當作娛樂,買10,20蚊我...
你識節制係你既事,但唔代表整個世界既人都識節制既
摺吧啦
Originally posted by hiroraymond at 2005-11-13 05:56 PM:
咁你認為飛機版係提倡緊d咩???
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-11-13 05:48 PM:

你都幾好野,賭波可以發達???賭幾多先可以搵到一百萬呀先生
我係講賭,唔一定賭波.......
你好彩買條6串波膽都有一百萬...
難道全部都是"塘邊鶴"的問題嗎?
難道板主們一點問題也沒有?
Originally posted by hiroraymond at 2005-11-13 17:56:
你講what
EF小人物

Originally posted by abc123aa at 2005-11-13 05:58 PM:

咁你認為飛機版係提倡緊d咩???
應該係色情啦~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 點解唔可以呢

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。