<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 點解唔可以呢
返回列表 回復 發帖
Thank you everyone wor!
I don't need to TEACH again...
hehehehhehehehe
We are blessed that we can watch sports, to do many things...
so be happy!
Originally posted by abc123aa at 2005-11-13 06:20 PM:

呢層我唔知,等kobe答你,因為係佢開既,但係我就認為唔係
希望真係啦~~
但裡面以女性既性感照為主,
又話明有成人成份,要18歲以上先可以入。
無錯的確可以話唔係以色情為主,
但呢種藉口~~~~~
亦唔可以排除其他人會以咁既思想入去。
Originally posted by hiroraymond at 2005-11-13 06:33 PM:

希望真係啦~~
但裡面以女性既...
有專區入去係另一件事,如果果d有色情成份既圖片或文章係流連係版內咁樣就唔得
我認為就係咁囉,都係等kobe答你啦
摺吧啦
我問呢個問題唔係話要開個板可以講賭波,
我只係知點解一講賭波就要警告又要禁。
同埋我只係問lor,唔係話要挑戰任何人

[ Last edited by hiroraymond on 2005-11-13 at 06:38 PM ]
Originally posted by hiroraymond at 2005-11-13 06:36 PM:
我問呢個問題唔係話要開個板可以講賭波,
我只係知點解一講賭波就要警告又要禁
因為版規一早寫左係咁,而且我地版主一致認為賭博唔係好野,唔應該係體育版出現
摺吧啦
Originally posted by 我‧愛‧你 at 2005-11-13 05:35 PM:
...因sports版不提倡gamble
過份討論gamble的話,就失去了原本開設sports版的意義、各版友對sports的熱誠,最終變成一群賭徒…
其實現今香港社會有言論自由為榮,呢道可以開個考眼光區,不喜觀既人可以唔入,又唔會呢呢道變質........
正所謂廣告都有講:其實你唔講,仲有大把人爭住講!
難道全部都是"塘邊鶴"的問題嗎?
難道板主們一點問題也沒有?
Originally posted by SEEK at 2005-11-13 06:39 PM:

其實現今香港社會有言論自由為榮,...
都係果句啦,大把人爭住講係唔係連呢度都要講呢???
唔好下下攞言論自由出黎講,咁講粗口都係言論自由啦,點解出面社會d人咁憎人講粗口丫???
有言論自由唔代表大曬
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-11-13 06:38 PM:

因為版規一早寫左係咁,而且我地版主一致認為賭博唔係好野,唔應該係體育版出現
"賭博"係唔好多過好架啦,但係唔俾講又係唔係正確做法呢?
何況講波盤都係吹水性質!
Originally posted by SEEK at 2005-11-13 06:39 PM:

其實現今香港社會有言論自由為榮,...
其實都幾好笑,唔想過份討論賭博。
唔可以用賭博去欣賞體育,
但卻可以用性感既相去「欣賞」體育。
真係人地辛苦練咁耐係咁樣黎俾你睇架咩。
Originally posted by abc123aa at 2005-11-13 06:41 PM:

都係果句啦,大把人爭住講係唔係連呢...
你錯啦,你睇電視粗口係唔可以出街,講粗口係有幾會俾人告架~
但"賭博"係可以出街,而且仲唔洗成人陪同收看.....因為只屬吹水性質!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 點解唔可以呢

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。