<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 點解唔可以呢
返回列表 回復 發帖
Originally posted by hiroraymond at 2005-11-13 19:26:

但色情的資訊呢?←只係問下
咪話左有禁止字眼囉。。。。情況同其他地方既18禁網站一樣。有警告,但到時其他人入唔入係佢地問題。

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
Originally posted by hiroraymond at 2005-11-13 19:32:
咁算唔算鼓吹色情呢
我地無話唔可以講色情喎。專區中。。。。況且26fun一向都有色情資訊。

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
Originally posted by SEEK at 2005-11-13 19:31:
亨九利個專區如果解禁可否講倍率?
可以。但唔可以有教導賭博既資訊…………(如不能教佢地填飛、不能講解何謂7串1…………)

Originally posted by hiroraymond at 2005-11-13 19:37:
以色情角度去睇體育就可以,
但一講賭波既就俾人罰?
就因為賭波係唔好既野。
並不是以色情角落看運動,而只是那些美女。。。。

Originally posted by SEEK at 2005-11-13 19:38:

冇問題!
此區就由你擔任樓主吧。

Originally posted by SEEK at 2005-11-13 19:41:

好的~
你可以隨時開區。請在第一帖中。加上規則。。記著雖然可以講賠率………但不是賭搏資訊

Originally posted by SEEK at 2005-11-13 19:43:

ok..謝!
預祝你新區大展雄圖。

Originally posted by hiroraymond at 2005-11-13 19:43:
其實如果係話要專區既,
我覺得可以...
名詞不得作解釋,而且都無咁既必要。
買左咩可以講、中左咩可以講(不能說錢)………
絕對唔可以叫人落搭,即係唔可以同人講話自己好有信心,叫人買埋一份……………如果講得,同鼓吹賭博無異。

Originally posted by 艾力克 at 2005-11-13 19:47:
始終整依個區係會牽涉好多複雜o既問題
一定有很多問題。。。。。只好隨機應變。

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 點解唔可以呢

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。