<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 攝影樂園 » 【原創】MAY WONG@影樓20051112 [d8948+]
返回列表 回復 發帖
MAY真係好得輸
其實初初知道有得影MAY WONG都好興奮,
因為見過好多佢d相,
今次終於可以自己操刀啦.

不過亦可能係MAY WONG關係,
拍攝當日真係幾混亂.

面對住MAY WONG,發覺佢狀態好似無以前咁fit,
不過仍然都好SEX.

要係點樣影靚佢同點樣影得佢性感作出平衡其實有d難,
難怪版主要包場影.

好彩,最後仍有數十張可以與各位brother分享.

[ Last edited by AWU on 2005-11-16 at 02:33 AM ]
AWU

唔好介意, 好多相都under左, 我肯定係閃燈回電未回足按下快門而導致, 但係影會動喱個情況係可以理解, 由其是好似May Wong喱類Model.

如果我係話如果我再包塲你有無興趣先, 不過講明先一定唔會係二百幾蚊既交易黎嫁喇 !

[ Last edited by d8948 on 2005-11-16 at 02:34 AM ]
Originally posted by d8948 at 2005-11-16 02:31:
AWU

唔好介意, 好多相都under左, 我估係閃燈回電未回足按下快門而導致, 但係影會動喱個情況係可以理
唔介意呀
不過有d相under左其實仲有feel

如果你再包塲d兄(即係216)應該有興趣,我就肯定有啦.
哈哈...期待ing

[ Last edited by AWU on 2005-11-16 at 03:15 AM ]

Quote:
Originally posted by d8948 at 2005-11-16 02:31:
AWU

唔好介意, 好多相都under左, 我估係閃燈回電未回足按下快門而導致, 但係影會動喱個情況係可以理  

唔介意呀
不過有d相under左其實仲有feel

如果你再包塲d兄(即係216)應該有興趣,我就肯定有啦.
哈哈...期待ing

預埋我好啵

好正呀我既女神呀多謝你
下星期六又有 May Wong 影,有冇人有興趣 Share 包場影呀?
唔thanks唔係人
真係無以前咁fit.

不過好誘人!
Originally posted by macguy at 2005-11-17 17:23:
下星期六又有 May Wong 影,有冇人有興趣 Share 包場影呀?
個兩塲都己經俾人包左喇
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 攝影樂園 » 【原創】MAY WONG@影樓20051112 [d8948+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。