<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 用過winmx都大件事, 唱片公司見bt都入到...
返回列表 回復 發帖
Originally posted by d228216 at 2005-11-17 00:17:% u" n  [6 C* [: G2 O' u# @# u0 v

: L) L1 F3 @$ D: Tsaving private ryan 係一出戲 好出名嫁
* S2 I4 R6 ?+ khttp://www.rzm.com/pvt.ryan/main/pvtposter.gif
7 c, R6 [/ p! V& Q. x8 k" I/ b1 f: u1 p' B" I6 Q" [+ A& z
1988太細, 應該冇睇過
2 R7 o' e4 Y- x( {+ v
% J% M( V" ^/ N+ S
套野真係好正
" H/ G" K# k" O& O睇完再睇都覺得劇力萬鈞+ v7 c' u3 @9 X6 Y- z' p4 ]' l
tom hanks演技一流
Originally posted by d228216 at 2005-11-17 00:17:2 Q7 k. Q) ^3 |: Z: z
  Y  n- B0 x& O: I0 i* |- x
saving private ryan 係一出戲 好出名嫁
" u- C* E4 b$ ~http://www.rzm.com/pvt.ryan/main/pvtposter.gif$ }  W, j/ C: V
3 s, k; H+ Z9 ?
1988太細, 應該冇睇過
- q; f& e+ r/ k2 H* d0 m& v2 c0 Pwhat is this???
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by 清揚 at 2005-11-17 12:26 AM:
3 H4 \4 P9 f5 t3 Y! V; r0 o" l  O. [* e4 R
what is this???
4 a$ J3 k4 D/ P$ w. F$ D雷停救冰
如果用過winmx同BT都o賴野既話.....
0 m: D6 W4 C4 T: v! p至少八間大學死硬先....曾經有報導話過用得最BT既就正係本土既大學生"宿舍"既互聯網,) w2 m) J7 d1 k+ O6 ?- A
( d) g* \3 L3 a2 X( C9 q' s- C9 H% I
要"翻帳"其實就好難...分分鐘唱片公司入面既員工自己都有玩啦,
$ Y$ a; T8 `7 ]: g. E9 \3 V拉人根本治標唔治本,SIDE氣既......
, X+ W: F1 @) f
, H1 l* w! Y8 a3 f( t, F3 c要人地肯花錢去睇戲同買CD,根本就唔關價錢事,反而係本身產品既質素,
! d3 s+ T7 h5 s. r( t我地做消費者既,套戲好唔好睇我地事前都唔知,係要比左錢入場先知,
# }. z: @: f( a" j咁即係有"博一博"既成份,咁我地花左錢自然梗係希望係睇"好野",但而家入戲院睇港產片,5 u& y6 v, ^9 w- {8 n% g5 c
套戲值唔值50蚊真係五五波...THAT'S WHAT I WANT TO SAY我地用BT同WINMX
& v# T- ^% S7 G2 Q. i唔係我地CHEAP,而係我地對其"產品"失去信心.至於追溯到令我地對香港電影缺乏信心既源頭,你地話罪魁禍首係邊個.....5 W/ b3 z1 }' N3 ^! C

7 f5 `1 F6 W; g- P1 l/ k至於買正版CD就梗加搵笨,而家阿豬阿狗都出cd,由其某某唱片公司,求其搵個新人又出碟,個新人如果比人彈唱得唔好,就話自己仲係起步當中,希望繼續支持佢,但我地就要舊幾水買隻碟睇佢進步,如果隻碟可能其實係想聽碟入面某一兩首歌,咁即係話一個歌星出一隻10首歌既碟如果我地只係鐘意聽一兩首,我地差唔多要用成50蚊去聽其中一首歌,因為無人保證到其他無做宣傳既歌會好好聽....唔好聽無貨退架,咁我自己就覺得好唔抵,有錢都唔好咁side....我而家都玩winmx好耐,但就連所謂既香港歌手既新歌都唔係好識,但我亦唔覺得值得我花錢去買...
  \9 i' Y3 U- k" Z8 n; e4 j
* j* @# g; m5 Z8 f. y5 j- Z# n[ Last edited by redstick on 2005-11-17 at 01:12 AM ]
HKHK
一於杯葛香港音樂同電影啦! 6 i" }4 n5 k" C& H% c) Q

D7 B, Z- r+ |  G% N1 N4 W[ Last edited by DILLDILLDILL on 2005-11-17 at 03:53 AM ]
Originally posted by d228216 at 2005-11-17 12:32 AM:# c& F7 P. Y. V5 \/ b

) I1 b# ~" C- D4 N8 _. S/ E雷停救冰
6 }( R; Z# L3 c6 c, C: B2 f; I; N7 v- R
! k% ^3 b( |% a1 X+ D8 _101傘兵
Originally posted by d228216 at 2005-11-17 12:32 AM:
' X) D- G5 m5 V; y  K7 T  c. |, F
雷停救冰
- t0 K' r2 r/ V, ]' S

, v; X! V' F/ Z2 i  ]- T4 N5 F/ ^2 Q) w7 T7 `* S0 i8 i
呢套戲我睇過,
/ q) f  g. u% \% W$ S- B仲有一套叫雷霆傘兵又係好好睇:cool:
咁危險
1 p6 V$ d' Y# z9 A我把winmx刪除先!!
落場後只許盡力去跑
之前明珠係唔係做過嫁??4 @2 i5 Z& ]* ~. F* w
本來都好想睇...不過個排掛住打機...
. Q/ Q4 u- V8 G等我睇下邊度有得睇先...
我winmx,bt都有
7 j% H; w7 V. u) [" [  c( T如何無得用bt,電腦對我來講無用了
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 用過winmx都大件事, 唱片公司見bt都入到...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。