<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [頑童俱樂部2005](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
hihi~
左仔路過中
Originally posted by simen022787 at 2005-12-17 01:18:

尋找左仔中
左仔在吹水,見字請進
hihi~左仔路過中
大家今日造左未呀
Originally posted by BOYDWAN at 2006-1-10 00:48:
嗱~以小弟經驗要劈到女人聽哂自己話,...
呢招好比女人既一哭二罵三上吊,好使好用的

hihi~all,左仔路過中
Originally posted by BOYDWAN at 2006-1-10 01:25:
爸打~
咪四圍走啦~一齊吹吓喇喂~
岩岩血洗完02版,
而家去吹水到周一周先,好快回來
Originally posted by gundamman678 at 2006-1-10 01:44:

你咁爛玩,梗唔結婚啦~~
一日未玩夠,一日都唔好結,唔係會玩死自己的
Originally posted by BOYDWAN at 2006-1-10 01:56:

係呀係呀,到時我叫埋admin +你分賀吓~
我都加埋分
Originally posted by gundamman678 at 2006-1-10 01:56:
80萬?????????
唔結啦唔結啦........
擺三日,即係唔擺聯婚啦,仲要去royal garden擺,有錢人係唔同d=.="
Originally posted by gundamman678 at 2006-1-10 01:54:
我訓啦,近排好少可係度傾咁耐~~

遲d再傾~~
88~678
Originally posted by BOYDWAN at 2006-1-10 01:58:
你都無得say no 咖啦~~~
爸打結婚,更係要賀一賀佢啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [頑童俱樂部2005](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。