<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [頑童俱樂部2005](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 155220 at 2006-4-12 09:28 PM:

想睇戲要俾錢喎,細路!
懇請大家踴躍捐輸四川地震同胞!福有悠歸,多謝你們!
Originally posted by 155220 at 2006-4-12 09:29 PM:

我接受,不過唔會攪基
這個道理好容易明
咁你可吾可以吓我?
Originally posted by 155220 at 2006-4-12 09:31 PM:

我俾一分你,你地開戰啦
咁小.........
Originally posted by cwleung1988 at 2006-4-12 09:32 PM:

唔好甘啦....講完米算囉...
成日有野唔講...米搞到大家以後都好似依家甘..
不如講白佢...仲米仲好  
我真係得罪好多人,我吾想好似以前咁撚寸!
我想做好人!
Originally posted by cwleung1988 at 2006-4-12 09:34 PM:

如果好睇既話...我比晒我ac d 分比你又點話 !!
最緊要精彩
乜你咁有興趣?
以我能力點可以同甘生一戰呢?我冇文化架!小學都未畢業!
我係苦力黎架!即係咕喱!
一個咕喱點同人揮先?
Originally posted by cwleung1988 at 2006-4-12 09:36 PM:

我都依家都係壞人一名...
我識依家個女友個陣..我都同佢講左我係一個壞人...
係一個會做好事既壞人...呵呵....
你依前有幾撚串呀...
有幾撚串我又吾識講,但係都好撚串架!
我離哂題係度9up......boy兄會吾會扣我分架?
Originally posted by 甘國武 at 2006-4-12 09:38 PM:

唉...男不壞女不愛...所以甘仔無人愛...
那你可嘗試學壞?
Originally posted by cwleung1988 at 2006-4-12 09:40 PM:

萬大事有我
只好求阿boy 哥唔好扣你...扣我分當和數...
小弟可以做既...就係得甘多
wow~你真係夠雷呀!!!
哥仔點稱呼?
Originally posted by cwleung1988 at 2006-4-12 10:01 PM:

9癢9癢
好耐冇見勒!
攪樣攪樣!
Originally posted by 我愛章小慧 at 2006-4-12 10:18 PM:

久仰久仰....(你真係見過我?)
........我只認得你頭像幅章小慧!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [頑童俱樂部2005](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。