<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [頑童俱樂部2005](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by coolala2005 at 2006-5-23 23:46:

天怡鐘意Hogan Bear
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by coolala2005 at 2006-5-23 23:49:

'性版討論區"
Originally posted by coolala2005 at 2006-5-23 23:55:

'性版討論區"

唉.....................

今日,我見到頑童俱樂部倒閉,好不暢快,但我想問一D人,你地有冇盡最大努力去令頑童俱樂部生存???
冇AR,有條撚,有D就知我被BAN仍在落井下石,你估我冇方法入黎???睇唔到???多得呢D人令頑童俱樂部被視為各自為政的九流之地,有D就求其說句"我視頑童俱樂部為家"然後就繼續講佢地D乜撚野食人,四面佛,你咁叫"我視頑童俱樂部為家"咩???慳D LA,哥哥仔!!!好好地安安份份有好人你唔撚去做,系要同D死鏟一齊做黑社會,你個腦栓塞AR???
既然頑童俱樂部已不存在,我們只好懷念佢,並好好咁諗下系咪只有以上既人才有錯,而自己好啱,好好咁諗下點解呢片樂土會換來今日既景地............

Last,雖然頑童俱樂部已不存在,但我好希望各位頑童能移架到吹水區的"版友心事熱線"重拾久違了的火花

2006-06-27 10.19立
清揚
'性版討論區"
沒有頑童的日子,是痛苦的,頑童結業,是不幸的,我們應該諗下點解會有今日既結果,使我們無家可"圭",特別系那些在最後關頭只拋下一句"頑童俱樂部是我家"然後繼續"食人","四面佛"果D~
'性版討論區"
Originally posted by CHECSS at 2006-5-27 12:16:

小朋友..........ONLY喊冇用架,要好好反省下才對,不要犯D廢版主既錯誤
'性版討論區"
Originally posted by Xtravagant at 2006-5-27 11:05:

好耐沒見

雖然我...
唔好意思,你見到此post時我又令你失望,但我今次絕不會再入去sport板,你有眼見佢地點對我la..........我放不下,亦冇信心.............
'性版討論區"
Originally posted by gn00987333 at 2006-5-27 16:43:

不過叔叔.................
家下5月喳
你打錯左日期啊
'性版討論區"
Originally posted by ckyckk at 2006-5-27 23:57:
沒有頑童的日子[/color...
我們不應在呢度Happy.......
'性版討論區"
Originally posted by Xtravagant at 2006-5-27 23:59:

呢幾日做左D咩?
在沙包上貼上abc及假老豆的化名狂打
'性版討論區"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [頑童俱樂部2005](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。