<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [頑童俱樂部2005](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
坦白講如果開返個頑童出黎..但係個情況又變返做之前甘...
我令願佢唔開返...開個頑童轟炸區出黎...做一個新既開始仲好 :]
有d野就係因為唔想心所以先要結束左佢...
其實一個新的開始都可能係一件好事....
對大家黎講係一個新的機會...個幾百頁對我地黎講之不過係小意思...
假以時日要有幾千頁都唔係問題...
仲重要真係頑童初頭理念....大家玩得開心 :]
Originally posted by cwleung1988 at 2006-6-5 12:20 AM:
坦白講如果開返個頑童出黎..但係個情...
梁仔講得好
我支持你
Originally posted by cwleung1988 at 2006-6-5 12:20 AM:
cwleung1988 幾時講野變得敢成熟
7    6      5    4     3    2    1
Originally posted by Triangel at 2006-6-5 12:27 AM:

cwleung1988 幾時講野變得敢成熟
你唔係意為我真係1988年出世呀...
我係1988年結左婚...依家已經係一名四十有多的老餅
"情況又變返做之前甘"
之前咩情況?對罵?
果時我備緊戰,唔清楚...
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by cwleung1988 at 2006-6-5 12:28 AM:

真唔真呀?
人家重叫你梁仔波?
以後你就叫做老梁

[ Last edited by Triangel on 2006-6-5 at 12:43 AM ]
7    6      5    4     3    2    1
Originally posted by Triangel at 2006-6-5 12:31 AM:

真唔真呀?
人家重叫你梁仔波?
U.S媽媽
Originally posted by cwleung1988 at 2006-6-5 12:28 AM:

老過我
Hello! 老梁
黎兩斤高梁,四兩牛肉
要快
Originally posted by coolala2005 at 2006-6-4 11:59 PM:

我! 唔好問點解~
我無諗住向任何人解釋任何野~
我要講o既係咁多~
Lama~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [頑童俱樂部2005](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。