<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [頑童俱樂部2005](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by austin666 at 2005-11-17 20:10:
kakeidevil
Excellent Writer

禁止發言

積分 700
發帖 5257
注冊 2005-2-15
來自 一粒受精卵
狀態 在線

一踩就攪成咁
唔係咁快玩完吧?
HI~666
你都入黎玩呀
Originally posted by austin666 at 2005-11-17 20:10:

kakeidevil
Excellent Writer

禁止發言

積分 700
發帖 5257
注冊 2005-2-15
來自 一粒受精卵
狀態 在線

一踩就攪成咁
唔係咁快玩完吧?
佢扮嘢咋,頑童俱樂部係任人玩嘅~~~~
Originally posted by BOYDWAN at 2005-11-17 20:12:

咁抵死遲到?
過左吉時喇,你睇吓印堂有無發黑????
個籮柚就黑
個彩虹咸濕仔呢?
Originally posted by BOYDWAN at 2005-11-17 20:10:
d兄、左兄,先多謝你地支持先~~
不過先小人後君子,我地會玩得好癲咖,你地版主們要包容吓我地班"頑童"噃~~~
唔緊要,大家之後玩得開心D喇,唔好樂極生悲就得喇:cool:
Originally posted by AWU at 2005-11-17 20:14:

個籮柚就黑
哎呀~
咁你就大鑊,會一路黑到上額頭,攪到成隻黑鬼咁............驚未?:cool:
Originally posted by 左輪仔 at 2005-11-17 20:15:

唔緊要,大家之後玩得開心D喇,唔好樂極生悲就得喇:cool:
有幾悲呢?請問?:cool:
Originally posted by 左輪仔 at 2005-11-17 08:15 PM:

可吾可以x人架?
Originally posted by d228216 at 2005-11-17 20:14:
個彩虹咸濕仔呢?
好似你係"彩虹"奶媽噃~~~
Originally posted by alan123boy at 2005-11-17 20:17:

可吾可以x人架?
絕對可以~!!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [頑童俱樂部2005](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。