<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [頑童俱樂部2005](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BOYDWAN at 2005-11-22 12:48 AM:

哈哈~叫我呀boy得啦~
boy兄另棟褀起港男俱樂部確巴閉!
叫boy兄如何?
Originally posted by BOYDWAN at 2005-11-22 12:49 AM:

死仔包玩嘢?!
舂你吖喇~
但topic寫明>想點玩就點玩啦!
所以係咪奉旨玩野呢?
Originally posted by BOYDWAN at 2005-11-22 01:00 AM:

千祈咪咁講~
不過[頑童俱...
ok~小弟禺見,頑童俱樂部肯定勁多人支持!
加油阿boy~支持你!
Originally posted by BOYDWAN at 2005-11-22 01:08 AM:

最緊要大家玩待開心~
多謝你先alan兄~
我多謝你先真!多左個屬於真正成人既世界!
令我呢個自閉既cd    rom都禁不住發言!
閃先!有空來支持!886~阿boy~
Originally posted by abcde1918 at 2005-11-23 07:44 PM:

冇錯,有可能有D人會錯覺以為你弄權
弄咩權姐?有人玩野版主梗要做野!
如果我認為阿boy真係有錯我都會x佢囉!
事實上阿boy好nice丫!
Originally posted by BOYDWAN at 2005-11-23 08:07 PM:

alan兄,好多謝你~~
不過千祈咪誤會,ab強係自己人,佢嘅分析亦好有道理~

咁多位爸打嘅支持同關心,盡在小弟心中~
我明白,上黎邊個交心,誰人有心攪寸個場,大家心裏明白!
有時我不平則嗚,請阿boy多多包涵!
Originally posted by BOYDWAN at 2005-11-23 08:19 PM:

我做錯,你記得隨便插~
你交心,我當你係爸打~

仲客埋d無謂氣~?!
thx~不過我盡量避免係呢區發生罵戰,費事攪寸個場令你難做!
Originally posted by BOYDWAN at 2005-11-23 08:24 PM:

我想"擒"佢咋~~~~
me too~
阿boy短短時間將頑童俱樂部攪得有聲有色,實在>强!
加油!
Originally posted by BOYDWAN at 2005-11-28 11:03 PM:

alan兄你咪玩小弟啦~
係眾兄弟齊心努力嘅成果嚟咖~
(當然包括你參與啦~ )
吾係玩!有冇做野有目共睹!
連我呢個只係發帖幾個既cd  rom攪到而家百幾帖就知你有料到啦!:cool:
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [頑童俱樂部2005](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。