<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [頑童俱樂部2005](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by d228216 at 2005-11-28 11:04 PM:

你得果20歲仔, 衝動可以理解, 但唔...
我有野講,佢可以屌人老母,可以叫你食撚屎.........
佢大撚晒架?
Originally posted by 清揚 at 2005-11-28 11:10 PM:

路見不平???
關你撚事???
我鍾撚意搭爹呀!你吹我撚脹呀?:cool:食屎啦你!
你呀,食屎狗!:cool:
Originally posted by BOYDWAN at 2005-11-28 11:11 PM:

呢區有好多兄弟幫手係一個不...
無夸我又要x一吓d食屎狗........
boy請諒........
Originally posted by 清揚 at 2005-11-28 11:12 PM:

死產,鏟我ㄚ,我五行欠鏟ar~
我係版主吾撚ban你真係天地不容!
Originally posted by 清揚 at 2005-11-28 11:16 PM:

慢慢搭la,on 9仔~
我呢世都吾及你咁on9啦,細路!
想攪慶我你下一世!:cool:
Originally posted by 清揚 at 2005-11-28 11:16 PM:

慢慢搭la,on 9仔~
本人誠意勸告閣下去吃糞便!
Originally posted by 清揚 at 2005-11-28 11:19 PM:

忍住忍住小心爆血管ar~
爆血管?我都想!
見我仲打緊字屌你就知我未爆啦,食屎狗!:cool:
Originally posted by d228216 at 2005-11-28 11:18 PM:

大唔大我就唔知, 佢讀國際學校, 我讀果間依家係 band 5 [以前冇分的], 佢文化水平, 語文能力, 自制能力 等等等等自已睇啦, 我冇野講, 亦唔想講.
呵呵,硬漢兄請勿和此等人一般見識!
國際學校???
說笑吧?
Originally posted by BOYDWAN at 2005-11-28 11:21 PM:

d兄,你為人係點,做爸打嘅好...
阿boy,老實講我嗌交未輸過,今晚比面你我收爹!
加油,好版主!
Originally posted by 清揚 at 2005-11-28 11:27 PM:

哦~
我知道你經常自稱(本少爺)
認撚住我!下次見到我醒撚定d呀!少爺!:cool:
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [頑童俱樂部2005](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。