<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [頑童俱樂部2005](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BOYDWAN at 2005-11-18 00:10:
仲做?!
死喇..............

(24小時內5次,配種豬公都無咁操勞... )
飲返D動心補補佢啦
Originally posted by BOYDWAN at 2005-11-18 00:16:
未夠CX姐姐同nurse姐姐戰鬥力強橫~
最高紀錄
CX:   12/24hrs
nurse: 9/24hrs

第二日長眠咁滯...................
吸精大法 vs 九陽神功
Originally posted by BOYDWAN at 2005-11-18 00:19:
最last嗰兩三劑直情係"風の谷"............出風~=.="""
咁谷法,好傷嫁喎
恭喜新版開張
Originally posted by 清揚 at 2005-11-20 21:24:

關你9氏~
左仔路過中~

個姓都幾搞野喎

[ Last edited by 左輪仔 on 2005-11-20 at 09:46 PM ]
Originally posted by 清揚 at 2005-11-20 21:47:
個姓唔系母親既咩?
失覺哂,唔講唔知
Originally posted by BOYDWAN at 2005-11-20 21:47:

japanese???
唔知呀,話之佢印度
Originally posted by 清揚 at 2005-11-20 21:50:
咁勁改埋我個回覆ㄚ,我叫笨七~
做咩咁睇唔開響自己朵呀
Originally posted by 清揚 at 2005-11-20 21:55:

系呀,我響個朵好行嫁~
係咩,你又唔早講,而家知喇:cool:
Originally posted by 清揚 at 2005-11-20 22:01:

有創意,唔撚同你D共產黨嘈,咁撚鐘意改人D野,不如整個改造人出黎ㄚ~
我唔識整喎,我又唔係精神分裂,唔識扮其他人,例如一個ACC用幾個角色出黎
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [頑童俱樂部2005](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。